Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Magda141086

okropny ból i drętwienie rąk!!!

Polecane posty

Witam. Mam problem: boli mnie lewa ręka, różnie: czasem od ramienia do łokcia, a czasem boli mnie cała aż po palce. do tego drętwieje. To się dzieje zawsze w nocy, a w dzień wtedy, gdy jest w jednej pozycji (bardzo często dzieje się tak, gdy podróżuję autobusem do pracy, lub pracuję przy komputerze). A co najdziwniejsze, ten problem dotyka mnie co roku w zimę! Choć samo drętwienie w nocy mam okrągły rok obu rąk. Dodam jeszcze, że w tamtym roku bolała mnie prawa ręka. Byłam z tym problemem u swojego lekarza rodzinnego, który zbagatelizował sprawę, przepisał mi coś na rozluźnienie mięśni, bo to jego zdaniem problem tego, że brakuje mi ruchu i moje mięśnie się zastają. Wszystko ok, gdyby mi te leki pomogły, a tu nic, dalej się z tym męczę. Nie wiem już co mam robić i do kogo się zgłosić. Może ktoś ma jakąś propozycję? Dosyć często zdarza się, że mnie bolą plecy. jakieś półtora tygodnia temu złapał mnie taki ból pleców (w części lędźwiowo-krzyżowej), że nie mogłam wykonywać prostych czynności, np. gdy stałam nie mogłam usiąść lub położyć się i odwrotnie, jeśli już jakimś cudem udało mi się położyć, to nie mogłam usiąść lub wstać. Dodam, że kilka lat temu miałam problem z kolanami, wyglądało to podobnie do objawów z związanymi z rękami. Pracuję w biurze (niemalże 8 godzin na siedząco), ma 24 lata.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować