Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malusienkaaaa

Mam pytanie do mam

Polecane posty

Gość malusienkaaaa

Moja 13mies cora wazy 10 kg i mierzy 76cm. Moje pytanie brzmi, czy nie jest za chuda? Ile waza wasze dzieciaczki? Pozdrawiam.

Gość malusienkaaaa

mój jak kończył rok ważył 9800 był bardzo chudy ale to dłuższa historia po wyleczeniu gronkowca wszytko sie unormowało

Gość malusienkaaaa
mi wlasnie na szczepieniu powiedzieli, ze waga miesci sie normie. w domu sprawdzilam i jest na 50 centylu. Tzn ze jest ok? Czy moze powinnam sie martic? Dzieki myszka za odzew.

mi tez mowili ze ok ale ja sie martwilam i robiłam co mogłam z tym ze odkryłam że mały ma gronkowca i tu leżał problem długie leczenie dały efekty a i ja mojemu dawałm herbtke dla niejadków na pobudzenie apetytu działa rewelacyjnie

Gość Blekit Oka
Mam córkę i ma dokładnie tyle samo wzrostu i wagi co ty... powiedział mi lekarz że sobrze się choowa bo nie jest za chuda i nie jest grubiutka jak teraz większoś dzieci

mój skończył we wtorek rok i ma 80 cm i waży 9800, podobno o.k., ale moim zdaniem jest chudy. Jak leży to mu żebra wystają. myszka83, a co to za herbatka pobudzająca apetyt?

Gość malusienkaaaa
to mnie myszka nastraszylas. martwie sie bo na poczatku grudnia bylysmy w szpitalu i mala wazyla 9500. mamy poczatek marca a ona wazy 10kg. troche chyba za malo przybrala...

Dary Natury - herbatka dla niejadka 50g eko Skład: ziele krwawnika, rzepiku, pięciornika, cykorii, karczocha, bylicy liść bobrka nasiona barszczu * w różnych proporcjach Opis: Herbatka poprawiająca apetyt, zwiększająca łaknienie oraz ułatwiająca trawienie. Polepsza także wchłanianie składników odżywczych w przewodzie pokarmowym. Poprawia funkcjonowanie żołądka i wątroby, zwiększa wydzielanie enzymów trawiennych. Najlepiej pić ją przed jedzeniem dla poprawy smaku (można posłodzić).

Dary Natury - herbatka dla niejadka 50g eko Skład: ziele krwawnika, rzepiku, pięciornika, cykorii, karczocha, bylicy liść bobrka nasiona barszczu * w różnych proporcjach Opis: Herbatka poprawiająca apetyt, zwiększająca łaknienie oraz ułatwiająca trawienie. Polepsza także wchłanianie składników odżywczych w przewodzie pokarmowym. Poprawia funkcjonowanie żołądka i wątroby, zwiększa wydzielanie enzymów trawiennych. Najlepiej pić ją przed jedzeniem dla popra

Dary Natury - herbatka dla niejadka 50g eko Skład: ziele krwawnika, rzepiku, pięciornika, cykorii, karczocha, bylicy liść bobrka nasiona barszczu * w różnych proporcjach Opis: Herbatka poprawiająca apetyt, zwiększająca łaknienie oraz ułatwiająca trawienie. Polepsza także wchłanianie składników odżywczych w przewodzie pokarmowym. Poprawia funkcjonowanie żołądka i wątroby, zwiększa wydzielanie enzymów trawiennych. Najlepiej pić ją przed jedzeniem dla popra

jak sie nie chciało to teraz 3 razy :D nie chchaiłm cie straszyć le napisałm o moim synku a po tej herbacie miał wilczy apetyt i w ciągu msc przytył 2 kg

moja dziś konczy rok i wazy 10 300 i jest taka w sam raz:)moim zdaniem nie masz sie czym przejmowac,jest ok

Gość malusienkaaaaa
pomidorowka>>> wszystkiego dobrego dla corci :)

Gość malusienkaaaaa
Czyli mowicie, ze nie powinnam sie przejmowac? Moze i racja, ze sobie cos wkrecam. Ale czasami naprawde ciezko jest cokolwiek w nia wmusic.😠