Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość huśtaweczka

Huśtawka - pytanie

Polecane posty

Gość huśtaweczka

Hej! Mam taką huśtawkę. http://cokupic.pl/produkt/Fisher-Price-Hu-tawka-Akwarium-H7184- Moje dziecko chętnie w niej zasypia. Ale budzi sie kiedy je podnosze i chce polożyć np w lóżeczku. Czy mogę je zostawić w huśtawce aby sobie w niej spalo czy to raczej nie zdrowe dla kręgoslupa??

Wedlug mnie niezdrowe na pewno. Naucz je zasypiac moze w wozeczku.

Gość nanananna
NO MÓJ też zasypia w tej chustawce

Gość huśtaweczka
Niby czytalam dużo i rodzice piszą ze zostawiają w nich dzieci do spania. Ta pozycja bardziej leżąca nie jest taka zla.. no nie wiem.

Gość ortografiaaa
chóśtafka jest fajno

nie mam tej huśtawki, ale sądzę, że jednak niezdrowo jest zostawiac dziecko do spania w takiej pozycji. Moja córka czasami zasypia w leżaczku-bujaczku, który równiez ma pozycję półleżącą i nigdy jej nie zostawiam tam - zawsze przenosze do łóżeczka. Jaka by ta pozycja półleząca nie była, to nigdy nie jest idealnie płasko jak na materacyku w ożeczku chciam przy okazji zapytać czy jesteście zadowolone z tej huśtawki, czy może z niej korzystać dziecko, które jeszcze nie siedzi i jak długo będzie ona słuzyła szkrabowi?

moja córka ma 5 miesięcy i nie wiem czy opłaca mi sie tę huśtaweczkę kupować. Szkoda, ze tak późno się obudziłam jesli chodzi akurat o tę rzecz :)

Gość huśtaweczka
Klaudka - sorry że dopiero teraz ale mnie nie bylo. Ja jestem bardzo zadowolona z huśtawki. Ale uważam że nie oplaca ci sie jej kupowac bo jest do 9 kg.. chyba ze planujesz 2 dziecko albo masz komu sprzedać.. A ja chcialabym uslyszeć opinie na moje wcześniejsze pytanie jeszcze..