Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deszczowa panna

czy znalazly sie juz tu jakies pary

Polecane posty

Gość Romyntyk do wziecia
ja takowego szczescia nie mialem,Dostalem nie raz po nosie od przekornego losu.Ale wierze, ze sa kobiety ,dla ktorych warto zlozyc serce do stop.Wierze bardzo mocno.Latwiej czlowiekowi zyc, pracowac, po prostu oddychac. Samotnosc i pustka jest dla wybranych, tych silnych , bez emocji. Milej nocy, kolorowych snow autorko.Dla milych pan 🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌻[kwiat}

Gość eksy
wiesz...ja też myślałam że pierwsze zakończenie było tym ostatecznym, definitywnym....były przykre słowa, łzy..a potem cisza i pustka nie do ogarnięcia...a los postanowił znów skrzyżować nasze drogi..

🖐️wszystkim.Co slychac w sobotnie popoludnie?Jak mija dzien.Ja uff, wreszcie troszke odsapki.Jednak nauka tez jest meczaca.Przydalaby sie totalna laba :-).Wiosna idzie, trzeba zwiewne stroje z szafy wyciagac.

przykrych słów było dużo z mojej strony, nieprawdziwych, powiedzianych złych rokowań na przyszłość itd tak aby on nie żałował że się rozstaje ze mną. To, że go kocham to już inna sprawa. On zasługuje na kogoś lepszego i chyba sobie już znalazł :) dobra uśmiech przez łzy

Gość eksy
skończyły się nam historie miłosne?

Gość eksy
chyba mało tej miłości wokół ... :(

Gość eksy
więc wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :D