Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wacław jaannn

kobiety są głupie,obrzydliwe ,szkada życia marnowac na te bezmózgie istoty

Polecane posty

No i wyszło brak elokwencji z Twojej strony...to jest pojedynek intelektualny? Wymyślasz mi tu od blachar? Daleko mi do nich.To, że mam w głowie nie znaczy , że musisz mnie obrażać.Czujesz się zagrozony złotko...Poza tym to nie ja zaczęłam w takim tonie , tylko Ty, tworząc taki topik..

Gość wacław jaannn
abc stchurzyła :):)

:D:D no i co Wacławie...wcale nie...nigdy się nie poddaję..

pozwól że to ja będę decydowała o tym czy skończyłeś czy nie. nie jestem dzieckiem idioto, raczej ty jesteś gówniarzem, który się nudzi więc żegnam nie mam ochoty na dalsze przepychanki, radzę ci się zastanowić nad sobą spadam na rka

Wacławie, czyżbyś Ty stchórzył?:D przez "ó" hehe

Gość wacław jaannn
abc101 panna hrabianka juz wystawiła sobie opinie ynteligentki -gratuluje i współczuje tkwienia w błędzie ... chyba jeszcze nie spadłas z piedestału na którym sie niesłusznie usadowiłas ... potwierdza sie moje przypuszczenie co do twojej osoby-wyzej srasz niz dupe masz:):).. upadek bedzie cie bolał i to bardzo jask zycie zweryfikuje twoje zawyzone mniemanie o sobie

Oj długo myślałeś nad tą odpowiedzią...ale milo, że się jednak nie poddajesz...;

Gość wacław jaannn
czy lakonicznością odpowiedzi i złosliwoscia dodajesz sobie rezonu???

Gość wacław jaannn
marny z ciebie rozmówca..strasznie przynudzasz,,,swinka była od ciebie ciekawszą rozmówczyniom...

Na pewno nie należę do kobiet, o których piszesz na topiku.....zresztą doskonale zdajesz sobie z tego sprawę, ale co masz napisać..:)

Wacławie, a wiesz dlaczego? Bo nie potrafisz znależć czegoś u mnie, z czego można by się pośmiać.....nie możesz sprostac intelektualnie? Tak jak myślałam, mądrych kobiet się boisz..Typowy samiec..hehe

Gość wacław jaannn
lubisz sobie schlebiać ... pewnie tez czesto sie masturbujesz narcystyczna gimnazjalistko:):):)

Gość wacław jaannn
broń sie tylko to ci pozostało:)prawda???:):)

Waclawie, z Toba naprawdę źle...sądzisz, ze taki umysl ma gimnazjalistka? hehe, co za idiotyzm...z gimnazjalistką to byś sobie od razu napoczynał..

Gość wacław jaannn
to moze licealistka.. niewiele sie zapewne pomyliłem ....

Czyli jednak wpadłam Ci w oko i próbujesz mnie wybadać ,ile mam lat? Ciekawy podryw....bardzo ciekawy....:D:D

Gość wacław jaannn
marzenia :):) zmien metode rozmowy bo odbijanie piłeczki da dłuzsza mete jest bezowocne i nieziemsko nudne...

Marzenie powiadasz? :D:D ciekawe czyje...jak to odbijanie piłeczki...mam się poddać, bo to robi się nudne? Wcale nie...ciekawe, kiedy spasujesz...coś mi się wydaje, że wkrótce..:)

Gość wacław jaannn
zaprowadziłem cie w kozi róg nie wiesz jak z niego uciec..poddaj sie dziewczynko

Wacławie, czuję , że przebierasz już nerwowo nóżkami....i co będzie, jak się okaże, ze autor tego topiku okze się taki, jak właśnie kobiety , o których pisze...? ale ubaw...będzie porażka?

A to dobre sobie.."zaprowadziłem cię w kozi rog" Nie ma to jak duma męska...może będzie urażona...

Gość wacław jaannn
słoneczko ide na hjaką to melodie:):) a ty upajaj sie w swoim samozadowoleniu i nie czuj sie wygrana.. no chyba ze sobie to wmówisz do czego jestes zdolna.. bede za pol godziny i mam nadzieje ze nie stchorzysz i nadal podejmiesz walke na argumenty a nie na dziewczece zaczepki...

Mogę przestać, jak przyznasz, że się myliłeś...w innym wypadku..wiesz....

A jednak ustąpiłeś mi pola..mam Ci dać aż poł godziny na przemyślenie strategii...niech Ci bedzie, ale i tak po Tobie...:)

Gość cvabvbx
Dayście się sprowokowac durnym tematem to trochę o was intelektualistki też świadczy :-O nie potraficie zignorowac debila ?