Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wacław jaannn

kobiety są głupie,obrzydliwe ,szkada życia marnowac na te bezmózgie istoty

Polecane posty

Dlaczego? Wcale nie....musi teraz się poddać...zresztą z jego strony to prowokacja...na razie uciekl..

to się naucz mój drogi czytać albo cofnij sie o kilka lat do szkoły podstawowej skoro nie potrafisz odróżnić czasownika odmienianego przez przypadki debilu Zasadniczo, forma "chcij' nie istnieje... Chciej, jeśli już. A i jeszczo jedno, czasowniki się nie odmieniają przez przypadki, kochana...

Oż kurcze...mam kogoś przepytać z zakresu gramatyki języka polskiego?

Gość wacław jaannn
wulgarnych pomarańczek nie komentuje...sweethoney kolejna mentorka od siedmiu bolesci:):) abc gdzie jestełeś:):):) lizesz rany czy wstajesz do walki jak na "dame":) przystało????

za mentorkę się nie uważam, a temat jest tak głupi, że słów brakuje... Pieprzenie godne socjologa, bądź seksuologa, zresztą jedno i drugie, takie samo ścierwo

Gość wacław jaannn
sweethoney temat miał byc z załozenia głupi...nie spodziewałem ze tylu głupców sie włączy w poruszane tu wazne kwestie:):):)

Gość TIBIA
NO TEZ TAK SĄNDZE!!! DZIEWCZYNY NIE GRAJOM W TIBIE!! HAHA BO SOM NOOBAMI!!!! GLUPJE!!

Gość wacław jaannn
abc o i zguba sie znalazła hehehe a mnie sie zdaje ze Ci chłopa trzeba:):) nie zaprzeczaj ..,. nie neguj zewu natury:)

Gość TIBIA
TO JEST PO TIBIJSKU!!! DZIEWCZYNY NIE ROZUMIEIA BO SA NOOBAMI ;]

Waclawie, czyżbyś zmienil taktykę? Żeby nie być pokonanym chcesz zmylić przeciwnika?

Gość wacław jaannn
ciekawe dlaczego z Toba rozmawiam ..ja ci sie przedstawiłem ,ty mi wcale... jako hrabianka powinnas znac etykietę i podac swoje imie nieprawdaz???:):):) a z tym chłopem to wiem ze mam racje...... wiem gdzie ci teraz paluszki lecą hehe:):):)

Waclawie..paluszki suną po klawiaturze....czyli jesteś zainteresowany, czy potrzeba mi chłopa....bardzo interesujące:D , bardzo..

Gość wacław jaannn
wiem ze jestes spragniona mezczyzny a na mnie wylewasz swoje flustracje,,sa na to dobre sposoby ...tylko wtedy nie mogła bys ze mną teraz pisać :(..:):):)

Czyli co..przyznajesz, ze jesteś sam sfrustrowany, tworząc taki topik...no i widzę, że jednak zmartwiłoby Cię moje odejście...

No i te sposoby...ciekawe skąd je znasz? Przyznaj sie złotko..no..:D

Gość wacław jaannn
bardzooooooooooo czyli poddałas sie... było mi miło ... grunt to przyznac sie do porazki powodzenia z klawiaturą:)

oktawiusz maciek abc ma 15 lat pedofilu dorwala sie do kompa ,bo matki nie ma w domu pacanie

Noo, ja mam 15 lat? I pewnie kocham się pod dyskoteką w zdezelowanym aucie, co?

No i żeście chłopcy się poddali, zresztą jak zwykle..

Gość llllllllllll
Napiszę tylko tyle: zakładanie takich tematów świadczy samo za siebie... Nie trzeba się bardziej zagłębiać w inteligencje autora, który udowodnił, że nie ma więcej jak 13 lat. A jeśli ma więcej, to tym bardziej jest żenujący...

Gość wacława jaannnina
Napisałeś Wacławie,że kobiety są głupie itd.,że szkoda życia marnować to ja Ci odpowiem ;już masz je zmarnowane

Gość wacław jaannn
llllllllllll biedactwo i ty tez ładujesz akumulatory jak pstrykniesz kogos w nos??/:):) abc steskniłas sie za mną .. ten chłop ci sie dzisiaj przysni:)

Gość wacław jaannn
zegnam i wierz mi ze porazka jest czasem bardziej pouczająca niz sukces...dobrze spij i o mnie śnij:)