Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dejot111

Jak kobiety reaguja na blizny na penisie?

Polecane posty

Gość dejot111

Witam. Mam 18 lat, rok temu mialem zabieg usuniecia stulejki (czesciowe obrzezanie, mam troche mniej napleta), wszystko wyglada ok, tylko martwia mnie blizny. W moim wieku troche ciezko, o NIEUPRAWIANIE seksu (:D) dlatego chcialem zapytac jak Panie reaguja na blizny na penisie? No i tu pojawia sie druga sprawa, jak myslicie, jak zareaguja moi znajomi kiedy dowiedza sie, ze mialem stuleje? Bo w sumie nikomu o tym nie gadalem, ale ostatnio stwierdzilem - a co mi tam, niech sie dowiedza (predzej czy pozniej i tak by uslyszeli i tak) :) pozdrawiam

Gość tatatatata
Jakbyś był moim kuplem to przy piwko w towarzystkie całych kumpli rąbałbym z Ciebie i moi znajomi pewnie tez, ale to wiesz tylko między chłopakami jak wypijemy tak to spoko.

Gość dejot111
haha spoko, dzieki :D

Gość pomarańczowa suczka
a po cholere chcesz mowic kumplom? codziennie musisz im sie meldowac wraz ze swoim wackiem? odpusc... blizny chyba nikomu nie beda przeszkadzac. moj facet mial ten zabieg w wieku 6 lat, a dzis nie ma ani sladu po bliznach. moze to przez ten czas.

Gość dejot111
Wiesz, nie chodzi o to, ze koniecznie chce im powiedziec ; ) Raczej o to, ze stwierdzilem ze to w sumie nic takiego i jesli kiedys ktos poruszy ten temat (bo tez znam typka ktory mial stuleje) to po prostu nadmienie, ze tez mialem ten problem. wiadomo ze nie wylece "EJ ZIOMKI MIALEM STULEJKE" :-D