Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jagodka.74

Ladny brzuch po trojaczkach-

Polecane posty

Mam pytanie, czy po cesarce z trojaczkami bede miec taki obwisly i pomarsczony brzuch, jak widze to na zdjeciach??? Jestem w 29 tyg. ciazy nie mam rozstepow i nie mialam ich przy pierwszej ciazy (to dzieki bardzo dobremu preparatowi ktory teraz tez uzywam). Po pierwszej ciazy nie mialam pomarsczonego brzucha, tylko troszeczke tluszczyku ale i to zniklo po cwiczeniach. Zastanawiam sie czy po trojaczkach mam szanse miec taki sam ladny brzuch. Czy sa mamy, ktore urodzily wiecej niz jedno dziecko w tym samym czasie i ich brzuszki wrocily do ladnej formy???

Gość bershkaa
ja z innej beczki:) jak sie czujesz jako przyszla mama trojaczek? kurcze byla bym mega przestraszona jak bym miala miec bliznieta a tu za jednym razem trojka:) jak wam sie to udalo?przypadek czy in vitro?

czysty przypadek, mamy jedno dziecko i planowalismy jeszcze drugie, wyszlo troje. Nie ma u nas w rodzinie takich przypadkow, chyba sami rozpoczelismy genetyke ciaz mnogich. Czuje sie dobrze, nie narzekam, nie musze lezec w lozku tylko sobie odpoczywac i leniuchowac, nie przemeczac sie itp. Mam nadzieje ze utrzymam te ciaze chociaz do 34 tyg. dzieki za zapytanie.

Gość bershkaa
wow:) to wyobrazam sobie mine jak sie dowiedzieliscie:)

Gość mammamiauuuu
moja kolezanka tez byla w ciazy z trojaczkami,niestety ostaly sie dwa i za miesiac rodzi blizniaki,nic na temat brzucha nie powiem,ale to nie regula tym bardziej ze to nie Twoja 1 ciaza,skora juz wie cos na ten temat,nie dozna szoku,w jakims stopniu jest juz rozciagliwa bardziej i pewnie da sobie z tym rade,a poza tym nie to jest przeciez najwazniejsze....nosisz 3 cudenka pod sercem,to musi byc cudowne!!!

ja jestem juz w miesiacu, ktorym dzieci maja szanse na przezycie gdyby mialy sie urodzic teraz, acz kolwiek nie idzie to w parze ze zdrowiem, wiec mam nadzieje, ze doniose chociaz do 34 tyg.Oczywiscie dla mnie najwazniejsze jest aby sie urodzily zdrowe, robie co moge, ale na wszystko wplywu nie mam. Moj wyglad w ciazy to oczywiscie nie jest najwazniejszy, ale jezeli mam checi i sile to tez chce zadbac o to aby wygladac atrakcyjnie, jak mowilam na wszystko sie wplywu nie ma ale mozna zapobiec.

jagoda :) niezle :) hiih a powiedz jakiego preparatu uzywasz ??? na rozstepy ja jestem w 38 tyg i mam takie rozstepy ze szok i uzywam mustele za 120 zl i nic ;( A co do brzucha to zalezy moja sister urodziła jedno dziecko i ma taki obwisły ze szok !! i po porodzie dbała i nic

Jezeli chodzi o preparat to nazywa sie HUILE TONIC OIL, firmy Clarins. Mieszkam w USA i tu on kosztuje $55 to drogi preparat, ale warty kazdego centa. Mnie pomogl i to bardzo, ale ja go juz zaczelam stosowac gdzies w 4-ym miesiacu ciazy, ogolnie ten olejek cieszy sie popularnoscia wsrod mam. W Polsce mysle, ze dostaniesz go w SEPHORA.

są u nas dostępne, ja tego używam i również baaardzo chwalę, w pierwszej ciąży zero rozstępów, teraz 29 tydzień drugiej i odpukac..nic:) kosztuje w douglasie 200zł na allegro przy regularnym "czajeniu się";) można zakupic za 100-150zł myślę że masz szansę na idealny brzuszek:) jeśli ktoś myśli że preparat preparatem, ale i tak liczy się skłonnośc do rozstępów to dodam, że skłonnosc mam ogromną - cycków nie smarowałam i niestety posiekane na wszystkie strony:(

Ja tym olejkiem, ze tak powiem, smaruje sie od stop do glow, a przy tym cale cialo jest super nawilzone. Uzywam go co drugi dzien. Moja mama ma rozstepy i ja tez mam do nich sklonnosc. Nie wiem nie chce zachwalac, ale ciesze, ze tez ktos mi polecil ten olejek i napewno bede go uzywac jeszcze z rok po ciazy. Poniewaz jestem w ciazy z trojaczkami to tylko mnie martwi ten wyglad obwislego i pomarszczonego brzucha. Zebym tylko wiedziala czy to sie da zapobiec. Na dzien dzisiejszy chyba sie nie musze martwic o rozstepy, huraaaaa...