Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MiskaE

Mam duży biust

Polecane posty

Gość MiskaE

i strasznie mi z tym źle. Mam 22 lata, ważę 65kg i mam rozm. E. Tyle się mówi, że mężczyźni lubią tzw. "kobiece kształty" tylko, ze z mojego punktu widzenia wygląda to jak jakis koszmar. Juz od podstawówki ciągle jakieś głupie texty pod tym kątem. Nawet teraz jak idę ulicą to widze te głupie uśmieszki facetów. Zazdroszczę dziewczynom z małym biustem i nie rozumiem dlaczego wszystkie chcecie mieć większy. Wszyscy faceci traktują mnie jakbym była bez osobowości. Przez te nieszczęsne cycki żadne fajne ciuchy mi nie pasują, nic mi się nie domyka, wszystkie kurtki ciasne. Jak jem obiad to talerza przed sobą nie widzę, wszystkie resztki wpadają mi do dekoltu. Smiesznie to brzmi, ale to prawda. Czy tylko ja sama się z tym męczę :/

Gość MiskaE
ciekawe co w tym zajebistego (??)

Gość ahaaaaaaaada
www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html bo albo masz źle dobrany stanik albo konfabulujesz.

tez mam problem z kurtkami przewaznie ;/ np teraz chce jakas na wiosne, fajna kurteczke, obcisla zeby bylo widac wyciecie w talii, ale wsztskie ktore przymierzalam nie dopinaly mi sie na piersiach, koszmar :/ chcialabym miec mniejszy bius, boje sie ze jak bede starsza to bede strasznie obwisle... a co te glupich tekstow to rozumiem to bardzo dobrze, moj pracodawca nawet czasami mowi glupie rzeczy typu "nie garb sie zlotko, ja wiem ze Ci ciezko bo masz co nosic z przodu..." ehh ale są łądne musze przyznac, narazie... e sobie wyobrazic jakie beda wielkie jak bede w ciazy... nie nog

Gość MiskaE
Nie pisałam, że nie mogę dobrac stanika, tylko że taki biust jest udręką z innych powodów :/

ahaaaaaaaadzie chodziło o to, że nosisz źle dobrany rozmiar, bo jak można zobczyć tu takie 70E czy 75E (bo to są oczywiście całkiem różne rozmiary - wielkość miski zmienia się wraz z obwodem) to jest niewielki biust: http://balkonetka.pl/katalog/size/70e http://balkonetka.pl/katalog/size/75e Jakie masz wymiary pod biustem i w biuście?

Gość
best_bra chyba lepiej od Ciebie wiem jaki mam rozmiar stanika i czy mam niewielki, czy wielki rozmiar. Temat dotyczył traktowania przez facetów np. Mój stale mnie klepie po tyłku, obmacuje w miejscach publicznych, tarktuje mnie jak jakąś krowę. Potem tłumaczy,że nie może inaczej. Nie zauważyłam zeby faceci tak traktowali dziewczyny z małym biustem, mają do nich większy szacunek, dostrzegają u nich intelekt przynajmniej. Juz lepiej przysłowiowa "blondynka" jest traktowana.

a ja widzę ,że to kolejny temat MiskaE wpisz sobie w wyszukiwanie i nie rób tragedii(nie powielajcie tematów) a jak ci cycory nie pasują to weź nożyczki i obetnij sobie ;)napewno nie jest tak źle ;) best bra chce tylko doradzić ja się z jej pomocą dowiedziałam o ślicznych modelach biustonoszy ;) jak z bajki na przeróżne rozmiary aj baby jak mało źle jak dużo to też :( ja nie narzekam na cycki w moim otoczeniu zmarła osoba na raka piersi(bo lekarz zdiagnozował jako jakiś guzek a jak wyszło prawdziwe badanie to już ostatnie stadium z przerzutami)to jest dopiero tragedia :( pozdrawiam

Gość cycatka agatka
tu kobitki nie wiedzą jak dopasować http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3598567&start=1920 to na razie tyle co znalazłam tu masz dobry bra fitter http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html tu ponoć jeszcze lepszy http://bra-fitter.prv.pl/ a czytając twoje wypowiedzi to nie masz zielonego pojęcia jak się właściwie mierzyć i co to jest brafiting i za odpowiedni brassiere dajesz pewnie 5zeta na targu albo kupujesz powyciągany w szmateksie z jakiejś zapoconej grubej niemki albo angielki

Gość cycatka agatka
acha kuosa twój facet to prymitywny cham jeśli cię potrafi macać w miejscach publicznych gratuluje ja mam 70H/I jestem szczupła i z biustem i sie czuje zajebiście mój m nie obmacuje mnie w miejscach publicznych ciecie z budowy za mną nie gwiżdżą sąsiad z bloku na przeciwko podkreslam ani jeden nie wypadł z lornetką albo i bez przez okno zbytnio się wychylając (od wieżowców może 5-15 m odległości mamy)i o dziwo nikt jakze mną rozmawia nie gada z moimi cyckami tylko ze mną :P może właśnie dlatego że mam dobrze dobrany biustonosz a twój dziwacznie wyglądający biust w źle dobranym staniku..przykuwa wzrok i wzbudza śmiechy i drwiny

Gość babishon jeden
no i wszystko jasne po co mnożyć tematy ;P a autorka racja niech się pomierzy

odpowiednio dobrany biustonosz to podstawa. A jak nie potrafisz zaakceptować go mimo wszystko to wiesz...skalpel czyni cuda:-)

Gość kwasssss
żaden cyconośnik nie zmieni rozmiaru gooopie flumpy moze je tylko ścisnąć albo uwydatnić :D

Gość !ilona!
mozesz mi troche oddac, bo ja mam niepełne b i szukam sposobu 'co tu zrobić zeby urosły"... :(

Gość ledi
Skąd u was tyle jadu???? Jak juz któras z dużym odstaje od stada to od razu atak. Najlepiej zagryść bo ehhh i ahhh nie zachwala, a przecież POWINNA!!!!!

witam ale tak gwoli ściłości;) zadam wam pytanie czy takie same są : 55E 60E 65E 70E 75E 80E 85E 90E 95E 100E 105E 110E etc. czy miseczki wg was są takie same? np 65E i 85E czy mają taką samą pojemność?

Gość zatkało kakało co
one nie wiedzą :P kupują cycniki na bazarku za 5zeta albo niedoprane w szmateksie :P

Gość FVSFVS
Miskae, a czyja to wina, że sobie wybrałaś bydlę i chama, a nie kulturalnego chłopaka?

Gość MiskaE
nie mam chłopaka

Gość FVSFVS
sory, chodziło mi o odpowiedz kuosy ;)

Gość BadMF
"nie garb sie zlotko, ja wiem ze Ci ciezko bo masz co nosic z przodu..." bo im większy biust tym trudniej zapamiętać twarz

Gość FVSFVS
Problemy z pamięcią i koncentracją się leczy. Dobry psycholog albo psychiatra powinien pomóc.