Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kalina84

pogotowie seksualne

Polecane posty

Gość Kalina84

Mam kolegę na telefon, tzn. dzwinie jak mam ochotę na seks, przyjeżdza, kochamy się kilka razy i wraca....czy jest w tym coś złego...?

Gość mała13
nie czemu jeżeli nie macie stałych partnerów

Gość Kalina84
Nie jesteśmy w żadnych związkach. I mi taki układ bardzo dopowiada. Ale moja kolezanka powiedziała, że takie życie nie jest normalne....

Gość mała13
a tam może z zazdrości bo też by takiego przyjaciela chciała ;)

Gość samotnica 22
ja też bym chciała takiego przyjaciela:)

Gość Kalina84
dziewczyny, ale to nie problem...bierzesz kolesia który Cię kręci i głośno mówi, że nie chce zwiazku.....od razu wywalasz mu na czym ma wasza znajomość polegać i heja :) Koleś zadowolony, Ty też, jedyne co ustaliliśmy to, że jak ktoreś się gdzieś tam zakocha to the end :) i wsio :)

Gość mała13
ha ale to nie dla mnie narzeczony i te sprawy:)

"dziewczyny, ale to nie problem...bierzesz kolesia który Cię kręci i głośno mówi, że nie chce zwiazku.....od razu wywalasz mu na czym ma wasza znajomość polegać i heja" za dużo wymagasz... te zakompleksione pasztety kafeteryjne boją się nawet uśmiechnąć do faceta a co dopiero zaproponować mu taki układ :D

Gość Kalina84
Nie no co Ty...mnie się faceci boją, bo całkiem fajna laska jestem...ale ja szukam miłości, takiej prawdziwej, niestety dużo pracuje i nie mam czasu, a potrzeby seksualne mam i z kolegą świetnie sie zgrywamy :)

Gość rudlan
A ja bym chciał taka przyjaciółkę

Gość Kalina84
jest miłość, wierzę w nią, kochałam kiedyś całym sercem...ale teraz nie kocham, on też nie, więc...? Nie widzę problemu....

Gość przyjaciel do seksu
to po huj ideologie w okół tego robisz? "Nie no co Ty...mnie się faceci boją, bo całkiem fajna laska jestem...ale ja szukam miłości, takiej prawdziwej, niestety dużo pracuje i nie mam czasu, a potrzeby seksualne mam i z kolegą świetnie sie zgrywamy" miłości szukasz? Jak bys na prawde jej szukała to byś sie nie ładowała w takie ukłądy. Znałem taką jak ty i też miałem z nią "układ" to samo bredziła, było mi z nią fajnie, ale takie jak wy nie nadajecie się do miłosci.

Żadne z was sie nie zakocha bo nie jesteście do tego zdolni. Po za tym to właśnie brak seksu też nie jako motywuje by szukać swojego życiowego partnera.

Gość statystycznie nienormalny
ciekawy wynalazek...

Gość zielona_fala
też by mi się przydał facet do seksu prawdziwy żadna lalka

Gość tempimy tempe temperowy
za dużo wymagasz... te zakompleksione pasztety kafeteryjne boją się nawet uśmiechnąć do faceta a co dopiero zaproponować mu taki układ jarus dziecko:) nie wiesz co gadasz a skoro tak to nic nie gadaj, tu siedza tacy macho, ze zapodac temat spotkania to ogon podkuli i szybki jak blysawica:P ale w przeciwnym kierunku wezsie zajmij swoim kotem bo pewnie glodny

Gość srednio zainteresowany
o widze ze nowe zjawisko powstaje..... no dobra to ja tez sie do kolejki ustawie.... ja tez chce!!!!

Gość gość
Co wy jej tlumaczycie? To podpucha jest przeciez.Zenujaca laska.

Gość gość
Dlaczego podpucha? Ile milionów aparatów do masturbacji sprzedają? One też robią swoje i idą w odstawkę do następnego razu. Może zmyślam? Może prowokuję? A przecież spora część dziewczyn ma na tyle odwagi, aby wybrać coś o wiele lepszego. "Żywego Masturbatora", który także chce tylko poseksić i nic więcej.

Gość Podstawowy problem
A właściwie dwa: 1. Ja nie jestem TAKA! 2. Co on o mnie sobie pomyśli? I dlatego tylko pewne siebie Panie nie muszą się ograniczać do masturbatora. No i oczywiście te szczęśliwie zakochane.

Gość Gebis1
dzewczyny gdzie szukac dobrego ogiera,

Gość BIU
Dnia 5.03.2010 o 22:31, Gość samotnica 22 napisał:

ja też bym chciała takiego przyjaciela:)

Mogę zostać twoim przyjacielem  napewno będziesz zadowolona 

Gość Lili

Ja też takiego mam dzwonie i pytam za ile będzie i jedziemy sobie gdzieś po wszystkim wracamy do domu