Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alcatrazz

Obsesja na punkcie faceta

Polecane posty

Gość alcatrazz

Chyba mam obsesję na punkcie faceta. Proszę o obiektywną ocenę, bez zbędnych złośliwości i prymitywnych żartów. Otóż, zakochałam się w koledze ze studiów, trwa to prawie rok. Z początku myślałam o Nim bardzo często, z czasem trochę mniej. Jednak, za każdym razem, kiedy Go widzę staram się, jak najbardziej zbliżyć. Robię wszystko, aby zwrócił na mnie uwagę, niejednokrotnie odstawiam popisówkę- po fakcie, zdaje sobie sprawę, jakie to było denne. Kiedy widzę Go na horyzoncie, nie mogę się na niczym skupić. Przykładowo, czytam książkę, a kiedy On wchodzi, to praktycznie zaczynam udawać, iż nadal ją czytam, bo w rzeczywistości nie mogę się skupić na treści. Kiedy już mi się uda, to i tak co kilka minut patrzę w Jego stronę, po prostu sama świadomość, że jest blisko, sprawia mi niewymowną satysfakcję. W nocy, przed snem, obowiązkowo o Nim myślę I tak, prawie codziennie Czy to normalne? Z góry, dzięki za odpowiedzi.

a on co? zauważa te "popisy"? :)

Gość TH is IT R
pewnie jakis przystojniak

Gość alcatrazz
nie, żaden przystojniak. Jeżeli chodzi o popisy, nie są na tyle wyraźne, ażeby domyślić się, jaki jest ich cel.

ale znacie się? gadaliście kiedyś? nie nazwałabym tego obsesją, prędzej zauroczeniem... :) przecież nie śledzisz gościa i nie grzebiesz mu w śmieciach :p

Gość alcatrazz
jest moim dobrym kolegą, często rozmawiamy, ale mam przy Nim jakąś blokadę.... wstyd, skrępowanie bądź świadomość własnych braków.

uderz zdecydowanie :D pokaż nogi, dekolt... uśmiechnij się :) może zadziała

Gość alcatrazz
nie zadziała, wiem, że nie mam szans, jednak cały czas o Nim myślę. Żenua, wiem.

Gość yolQa
miałam to samo z tym, że u mnie dochodziło jeszcze do szybszego bicia serca, gdy wchodził na gg :o gość był z mojego miasta i gdy się gdzieś mijaliśmy na drodze to momentalnie przyspieszałam kroku ... chociaż czasem specjalnie mijałam miejsca, w których wiem, że bywał ... :o - to jest dopiero porażka i żenua :D

Gość alcatrazz
i jak się skończyło?

Gość to nie jest obsesja tylko
miłość. zycze ci aby on odwzajemnił twoje uczucie.

Gość alcatrazz
dzięki, miłe słowa zawsze w cenie :)

Gość yolQa
inny zawrócił mi w głowie, bo się we mnie zakochał ;) i teraz jestem sama i nie mam żadnych objawów tego typu do żadnego z nich :D

Gość pchełka223344
eee noo superrr masz motylki w brzuchuuu kurcze ale fajne uczucie pamiętam to jak zaczynalam kręcic ze swoim narzeczonym.. ale było wtedy super ale po 7 latach to nadal działa :) juz nie tak intensywnie ale jest tez fajnie

Gość TH is IT R
Przystojniak

Gość alcatrazz
ech, dzięki za słowa otuchy. Cieszę się, że jednak, w opinii obiektywnych obserwatorów, nie popadłam w żadną obsesję. Już się bałam.

Gość Krokodylka
TH, myślisz, że bycie przystojnym w twoim mniemaniu (czyli posiadanie atrakcyjnej urody) wystarczy?! Nie, nie wystarczy. Powodzenie u kobiet zależy od tego co robisz ze swoim ciałem takim jakie masz i jak się zachowujesz, jak się czujesz sam ze sobą. (Z resztą w drugą str, z kobietami, też tak jest). TH, z użalania się, że inni są przystojni a ty nie, wynika tylko, że sam sobie nie dajesz szans.

Gość Krokodylka
alcatrazz, durnaś. to, co się z tobą dzieje, to NORMALNE. wszyscy pragną takiego uczucia! zauroczenia, zakochania. marzymy o tym! jak to może być nienormalne?! że ci się facet podoba i nie możesz się skupić? pytanie, co dalej.

Gość Nie czekaj
Na nic tylko przy atakuj, takie jest moje zdanie.

Gość nunonimmop
zalerzy, czy jesteś ładna jesli nie to nie atakuj ;/

Gość studentprawie koniec
Jak uważasz, że jesteś wyjątkowo atrakcyjna i inteligentna jak dla niego to atakuj:). Jak nie to odpuść facetowi, bo będzie musiał zbywać kolejną adoratorkę.