Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość charlineeee

do mam dzieci z alergią

Polecane posty

Gość charlineeee

moj syn ma 4,5 miesiaca ,od niedawana dostaje kleik, kaszke malinową oraz marchewke i jabłko,wiem ze to troszke malo ale z uwagi tego iz jest alergikiem wszystko trzeba mu dawac z odstepem tygodnia ,niestety ostatnio odczekalam tylko 4 dni i teraz niemam bladego pojecia co go uczulilo,czy kaszka z malinami czy jabłko?? !! dodam ze ma skaze bialkowa ,objawy wyskakują mu okolo 2,3 dnia po spozyciu np. mleka ktore zawiera bialko mleka krowiego(czasem jak mi zabraknie mleka bebilon pepti niestety musze mu podac Bebiko) prosze o pomoc doswiadczonych mam ,co moze najczesciej uczulac?

a nie mozesz kupić na zapas mleka ? nie zmienia sie tak drastycznie mleka że troche tego a nagle to zwłaszcza że wiesz że alergik

Gość charlineeee
podalam tylko przyklad ze raz mi sie zdarzylo podac bebiko poniewaz byla to niedziela ,w piątek oddawłam kartke ,a dopiero w poniedzialek po 16 moglam odebrac ,raz mi poprostu mi sie pomylilo myslalam ze mam jeszcze jedna pełna puszke ,matko droga napisz tu cos to zaraz mnie opieprzaja!

Gość charlineeee
nie to Ty nie pisz jezeli nie masz nic sensownego do napisania ,chcesz ludzi denerwowac i opieprzac to prosze bardzo założ nowy temat ,,ja zadalam proste pytanie co moze uczulac czy jabłka czy maliny ,jezeli nie macie o tym pojecia to poprostu nie piszcie ,w temacie zaznaczylam "do mam dzieci z alergią"!

Gość charlineeee
Dziekuje i pozdrawiam :)

nikt ci nie powie czy uczuliły jabłka czy maliny, przecież to ty karmisz dziecko nie my. odstaw na tydzień obie rzeczy i daj od nowa w czym problem. je tak mało rzeczy ze łatwo wykryć co to było, potem jest coraz gorzej wykryć co uczula jak dziecko je kilkadziesiąt różnych rzeczy.i dziewczyny mają rację - nie mozesz absolutnie dawać normalnego mleka. rozumiem ze raz się zdarzyło ale pilnuj się. jak się nie odstawi alergenu to alergia nasila się i dziecko uczula się na nowe rzeczy.