Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mkmkmk90

nie chce nic pić?

Polecane posty

Gość mkmkmk90

mój synek ma 9 miesięcy nie karmie już piersią pije mleko zagęszczone kleikiem no i oczywiście pokarmy stałe ale nie chce nic pić czasem wypije 10 ml przez cały dzień jak latam za nim z kubkiem to wtedy trochę wypije próbowałam już wszystkiego picie z kubka niekapka, ze słomki z kubeczka itp ale na początku weźmie łyk bo to frajda coś nowego a potem nie chce próbowałam tez różnych napoi wody,soczków, herbatek ale skutek taki sam.

Gość a ja uwielbiam taniec
podawaj mu konsekwentnie np z kubka niekapka. W koncu przestanie odmawiac, tez to przerabialam. Ja z kolei nie moge dziecka przerzucic na mleko mod, bo nawet patrzec na nie nie chce. 😠

mój chciał pic ale tylko ciepłe picia, spróbuj moze u Was zadziała, zimnego łyczek spróbował i było po piciu

Gość bggbfbgf
maja_ck ciepłe picia? :-o

Gość Cieple picia .....
Coz za okreslenie?!?

hmmm picie liczba mnoga picia... czy wyście powariowały.. napiszę jeszcze raz w Waszym języku.. może się uda.. moje dziecko nie chciało pic zimnego, niczego zimnego, żadnych zimnych napojów, ani herbaty, ani kompotu, ani też wody z sokiem, wszystko musiałam mu podgrzewac, czy to jest dla Was zrozumiałe? jeśli tak to super, człowiek chce pomóc a tu masz.. zjadą na wszystkie strony..ehh drMengele pohamuj się troszkę z komentarzami, odrobine kultury pokaż, a mózg mam zdecydowanie na swoim miejscu

Gość bfbfbf
ja wiem o co chodzi,tylko raczej mówi się 'ciepłe napoje'

nie mam problemówe z u zywaniem polskiego języka, z ortografią itp. często aż mnie głowa boli jak widzę jakie tu są popełniane błędy, ale wybaczcie.. u nas użycie takiego określenia jak " ciepłe picie" jest zrozumiałe i poprawne a że Was razi.. no cóż.. nie poradzę swoją drogą człowiek się całe życie uczy, już wiem żeby tak nie pisac bo niektórych to "boli";) dziękuję za naukę..

Gość hmmmhmmmh
picie jest rzeczownikiem niemeskoosobowym, niepoliczalnym i nie wystepuje w liczbie mnogiej ani pojedynczej

rzeczownikiem.. bla bla bla.. a dajcie sobie już spokój.. to forum jest chore, spadam stąd pozdrawiam i życzę miłego dnia

Gość panidoktorowa
drmengele żałosny dupku, jak możesz to nie rozkręcaj się bo to co sobą reprezetujesz jest prostackie i głupie chcesz zwrócic na siebie uwagę?? brawo!!! udało się! jesteś naszym mistrzem! pokłony do samej podłogi