Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama bez okresu

Okres pomocy

Polecane posty

Gość mama bez okresu

Jakie były wasze miesiaczki po odstawieniu od piersi? regularne?

ja dostałam okres 8 miesięcy po porodzie, karmiłam do 11 miesiąca. pierwszy cykl był dość długi - ponad 40 dni (42 albo 44 nie pamiętam), potem 38, potem 30 i ten 30-dniowy powtarzał się regularnie do ostatniego cyklu który trwał 34 dni. jaki będzie następny nie mam pojęcia. cieszyłam się ze juz sie wszystko uregulowało, ale jednak nie :(

Gość mama bez okresu
Dzięki za odpowiedz Ja karmiłam 8 miesięcy.Dwa miesiące po odstawieniu dostałam okres, drugi był już wywoływany luteiną- równo 2 miesiące po pierwszym. Teraz czekam na trzeci, miał być we wtorek.Nie podejrzewam żadnych ciąż.Ale może musi troche minąć zanim wszystko sie ureguluje?

Gość mama bez okresu
Tylko że mam takie pobolewania jajników i krzyza, czego przed ciąża nie miałam:(

Gość u mnie też jeszcze wszystko
u mnie też jeszcze wszystko pogmatwane z tym okresem. Dostałam ok 10 mc-y po porodzie( po odstawieniu od piersi małego). Teraz to wszystko wygląda tak : okres co 30 dni, co 26, co 34, co 24, co 31, co 25, i teraz minęło 22 dni (!) od ostatniego okresu i znowu okres- 1 podpaska mogłaby mi spokojnie starczyć na pół dnia- normalnie to mnie zalewa przez pierwsze 2 dni że nie wyrabiam z zakupami kolejnych podpasek czy tamponów. I co ja mam myśleć ? :( Ciąża to raczej nie jest.

Gość saleminka8
ja urodziłam 7.11.09 karmiłam do końca grudnia i okresu nadal nie mam,mam objawy jak podczas owulacji 18 stycznia wyglądało wszystko na owulację,ale okresu po 2 tygodniach nie miałam (zawsze dostawałam @ 13 dni po owulacji) kilka dni temu znowu miałam objawy owulacji i zobaczymy teraz.