Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoda@op

prezent na urodziny dla tatusia od 8 miesiecznego syna-pomysły

Polecane posty

Gość jagoda@op

jak w temacie -jakie macie pomysły -ja dostałam od syna różyczkę co bardzo mnie wzruszyło teraz zblizaja sie urodziny meza ale nie bardzo wiem co by to mialo byc....

Gość łoj matulu
No to może synia zapytaj co chce dać tatusiowi skoro to od niego ma być...

Gość vas vas das
ale masz problem...

Gość eurydykae
eeee... A syn już zarabia, że prezenty kupuje? A może mu kieszonkowe dajecie?

Gość jagoda@op
nie nie zarabia,ale mysle ,ze skoro maz pomyslal o mnie i kupil rozyczke dla mnie od syna to ja tez bym chciala zeby mu bylo milo-chyba nie ma w tym nic zlego

Gość jestemjestemjestem
moze rafaello takie z roza...dwa w jednym slodkie i efektowne:) mam pytanie do Ciebie Jagoda,czy Ty nadal jestes na tej diecie ?

Kurde :D kto sie podszywa pod mojego nicka?!! Nie wiem o jaka diete pytasz bo bylam juz na ducana, south beach ale z zrezygnowalam z obu - byly beznadziejne :P Teraz nie jem po 18 i dziala. A Ty jaki mialas nick wczesniej bo Cie nie kojarze w topikow o odchudzaniu. :) Do autorki: jeju kobieto ale masz problem. Niektore matki to sie zachowuja jak idiotki. :O

Gość asdasdasdasd
Infantylizm i głupota niektórych matek poraża. Spytaj syna co chciałby dać, daj mu kasę niech kupi i jeszcze niech podpisze laurkę.... BZDURA!

Gość koiko
a ja dostalam od syna rocznego-oczywiscie podane przez jego tatusia-wielki bukiet herbacianych roz i wisiorek zloty z moja literka imienia Kocham ich i nie uwazam ze to glupota Ja sie wzruszylam..:)

Gość jestemjestemjestem
jak ma dziecko cos kupic albo zrobic laurke skoro ma 8 m-cy?:D Jagoda nie jestem z topiku o odchudzaniu tylko podczytuje czerwcowki,pamietam,ze mialas w planie diete proteinowa dlatego pytam bo sie nad nia zastanawiam

Gość daj cokolwiek co chcialabys
dac, a on niech tylko"wręczy"

Zdecydowanie nie polecam diety proteinowej!!! Ja bylam na niej jakies 2tyg moze troche dluzej schudlam 6kg potem przytylam 10 :O Ponad to do dzis "czuje " nerki ktore wtedy bardzo mnie bolaly, zawsze mialam ladna cere a wtedy mnostwo pryszczy mi wyskoczylo (dzieki Bogu ze juz teraz jest ok) miesiaczke najpierw mialam co 3 tyg wylatywala ze mnie czarna krew a teraz juz od ponad miesiaca nie mam okresu (nie jestem w ciazy) Wiec nie polecam. Nie ma innej rady jak ruch ruch i jeszcze raz ruch a diete mozna sobie darowac.

Gość jestemjestemjestem
o kurcze to faktycznie nie warto zaczynac tak wlasnie planuje ruch i nie jesc wieczorem dzieki serdeczne

Gość asdasdasdasd
a niektórzy nie potrafią czytać ze zrozumieniem i nie łapią prostych rzeczy... może tygodniowe dzieci też powinny dawać prezenty rodzicom> a niech się uczą...

Gość cicicicici
no a dziecko w brzuszku? co może dać mamusi na urodziny? czekam na propozycje :P

Gość a ja mam pomysl
daj mezowi kartke (taka z rodzaju tych urodzinowych) i odcisnij na niej dlonie maluszka :) ja tak zrobilam na dzien babci i dziadka, ale odcisnelismy stopki, bo dlonmi lapal mi te kartki i wychodzily mi jakies zygzaki :)

Gość jagoda@op
A ja mam pomysł-faktycznie dobre napewno maz bedzie zadowolony -dziekuje