Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfd

po jakim czasie wystepuje wysypka alergiczna po zjedzeniu nowego dania

Polecane posty

Gość dfd

Dałąm Synkowi pierwszy raz zupkę z mięsem dokładnie z królikiem ,po 40 min od zjedzenia paru łyżek na czole pojawiły sie czerwone kropeczki czy to może byc realkcja alergiczna czy to za krótki czas od zjedzenia Czy próbowac jutro znowu z tym królikiem czy odpuścic ,do tej pory jadł same zupki jarzynowe i było ok

Gość saleminka8
chyba za szybko na reakcje skórną

Gość saleminka8
a dlaczego królik,a nie kurczak :P ale plamki toraczej nie reakcja,nie zdążyło się jeszcze porzadnie wchłonić w przewodzie

Gość DrMengele
Sek w tym ze wystarczy jak wchlonie sie odrobina i juz wystarczy jak ktos ma alergie. O to chodzi w alergi :P

Gość saleminka8
ale królik blee chociaż mówią ze dobry hehe

Gość DrMengele
Krolik blee a swinia ktora czasami stoi w gownie po uszy to palce lizac.

Gość dfd
Dziwne jest to ze po godzinie krosteczki zniknęły ,w zasadzie nie wiem co to było A królik był dlatego ze znalazłam z gerbera zupke właśnie tylko z rólikeim z kurczakiem to juz obiadki \Jutro ponowic próbe z królikiem ? Chociaz co prawda wcale mu ta zupka n ie smakowała zjadł parę łyżeka raczej pluł a i tak skonczyło sie na ulubionej zupce jarzynowej a sęk w tym ze mięso musi zaćząć jesc Jak to było u was długo dzieciaczki przyzwyczajały sie do nowych smaków?

Gość ja tez podaje krolika
ale moje dziecko bardzo go lubi. kroli jest miesem,ktore najmniej uczula, nie jest faszerowany hormonami jak kurczaki, to bardzo delikatne mieso.

Gość dfd
wydaje mi sie ze u nas to kwestia przyzwyczajenie ,zupki jemy od tygodnia i narazie z róznym skutkiem raz zje cały słioczek w dwóch porcjach dziennie a czasem pluje i nie cchce ,wiem ze tutaj potrzebna jest cierpliwosc wiec walczymy ,zasztanawiam sie tyko ile to przyzwyczajanie sie moze trwac?