Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek30

Bóle głowy,uszu, osłabienie...

Polecane posty

Gość Bartek30

Witam, od 1,5 miesiąca mam bóle głowy w okolicach czoła i bóle uszu. Nie jest to typowy bul uszu przy np zapaleniu ucha, jest jakby pulsujący i w środku głowy. Zdarzyło mi sie tez kilka razy odczuwać bul w okolicy skroni po lewej stronie - tak jakby piorun. Bul jest pulsujący. Do tego jestem cały czas rozpalony a dokładnie mam takie uczucie bo temp to 36-36,4. Jestem cały czas osłabiony, zmęczony i rozbity. Czuje sie jakbym miał grype ale 0 kaszlu i delikatny katarek. 1,5m temu bolały mnie jeszcze węzły chłonne ale bul minoł po kuracji antybiotykami. Badania jakie robiłem: - rtg zatok - czyste - mocz krew (pełne) tarczyca cholesterol próby wątrobowe helicobacter - w normie - pól roku temu usg jamy brzusznej - wszystko dobrze rtg płuc i kręgosłupa piersiowego- wszystko dobrze, gastroskopie - przewlekłe zapalenie żołądka - reflux - 2miesiace temu zakończyłem kuracje, zażywałem Panzol. (jest 90% poprawa) - audiogram u laryngologa - słuch dobry - wizyta u neurologa - nic nie wykrył (polecił tomograf) Potrzebuje pomocy bo lekarze rozkładają ręce a w taki sposób nie da sie żyć, jakie badania jeszcze zrobic?

Gość Bartek30
neurolog przepisał mi Flunanizinum ale zastrzegł ze daje mi to bo nie zaszkodzi ale nie ma zadnej pewności czy pomoze - ale ból uszów? i migrena trzyma kilka dni a nie 2 miesiące. Leku nie zażywam bo mam problemy z tyciem a powoduje on wzrost masy ciała.

A czy Ty czasem nie wyszukujesz sobie choroby? Skoro wszystkie badania są ok, lekarze nie wiedzą co dalej robić to ludzie tu na kafeterii też nie będą wiedzieli.

Gość Bartek30
A czy ty nie masza czasami jakiś fobii ? Uważasz ze wszyscy cie okłamują? rodzice, w pracy szkole? Przypomniał mi sie moj lekarz ktory leczył moje bóle klatki piersiowej ketanolem a ciagle zgagi manti. Porozmawiałem na ten temat z aptekarkami i one mi doradziły wizyte u gastrologa gdyz sa to objawy refluxu. I miały racje! Dzięki rozmowie z obcymi osobami uniknołem wrzodów a moze i nawet w przyszłośći raka. Czy wiesz ze tylko 5% bółów głowy to bóle mając ognisko z niej samej? Dlatego prosze zamilcz.