Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ile jecie?

Napiszcie swój przykładowy dzienny jadłospis np dzisiejszy

Polecane posty

Gość ile jecie?

Ja dzisiaj zjadłam 3 małe placki ziemniaczane robione bez tłuszczu z tzatzikami (czy jak to się tam pisze) Na jogurcie Sałatke owocową z banana,połowy jabłka i 5 suszonych sliwek dwie małe kromki chleba z necką (takie coś jakby ktoś nie wiedział http://www.minrol.gov.pl/var/ezflow_site/storage/images/jakosc-zywnosci/produkty-regionalne-i-tradycyjne/lista-produktow-tradycyjnych/woj.-slaskie/nec-necowka-poledwica-w-otrzewnej/65892-1-pol-PL/Nec-necowka-poledwica-w-otrzewnej_width230.jpg ) i musztardą trzy kawałki pizzy z serem i pieczarkami pół filiżanki orzechów z migdałami Zastanawiam sie czy to bardzo dużo czy raczej przeciętnie ... I może ktoś orientuje sie ile to tak +/- kcal?

ja jadlam tak śniadanie kaszka taka na gorąco taka z biedronki mleczny start 1 jabłko obiad 100g makaronu troche groszku szynki przypraw wloskich i odrobina sera zółtego 1 gofra 1 jabłko i tyle

Gość ile jecie?
Jesteś na diecie co? Ja nie jestem,tak z ciekawości pytałam. A jaką dietę stosujesz?

JESTEM NA DIECIE 1000-1200KCLA A TE GOFRY TO WYPADEK PRZY PRACY NA OGÓŁ NIE JEM SŁODYCZY BO NIE MOGĘ DIETA TO DIETA

s owsianka z polowka jablka i cynamonem IIs: jedna polowka bulki z sucha krakowska i pomidorem,druga z polowa plasterka szynki, malutkim kawalkiem sera zoltego i pomidorem, 7 migdalow o pol woreczka kaszy gruczanej, gulasz wolowy, 3 ogorki konserwowe p: banan, shake proteinowy K: maly kawalek bulki ciemnej z serkiem wiejskim i dzemem i reszta serka wiejskiej.

2 kawy twarog chudy z pomidorem bulka grahamka z twarogiem rogalik z budyniem:P 3 gruszki troche warzyw na patelnie z pomidorami w puszce...

Gość o chryste panie /
Zjadłam dziś talerz makaronu ze smażoną cebulką i ketchupem. Potem ze 4 kanapki + herbatą. Obiad : trochę ziemniaków, dużo duszonej marchweki i pół kotleta mielonego. Potem kromkę chleba z 2 łyżkami twarożku . Trochę precli.. I pójdę zaraz coś oszamać :> Wiem, ze dużo jem, ale i tak chuda jestem i się nie przejmuje :)

Gość ile jecie?
JA nie,ale chyba bym chciała zacząć o tym myśleć:) Mam może nie więcej niż 3 kg za dużo,BMI w normie ale lepiej bym się czuła szczuplejsza tyle,że ja KOCHAM JEŚĆ;)

wiesz ja BMI tz ma ok i też bym tak chciała jeszcze z 3 kg ale do jedzenia PEWNYCH RZECZY podchodzę juz z dystansem

Gość mrowa 09435
I: omlet z 3 jaj z przecierem jabłkowym, jogurt naturalny z płatkami II. tuńczyk w sosie własnym (puszka), ogórek, chleb pełnoziarnisty III. odżywka białkowa, brokuły IV. pierś z kurczaka, sałata, vinaigrette z olejem z orzechów V. duży stek z wołowiny, salatka wielowarzywna z oliwą i sokiem cytrynowym VI. serek wiejski (opakowanie), garść migdałów. Razem ok. 1900 kcal, jestem na diecie od 3 tygodni, schudłam już 3,5 kg.

Gość kokokokokokooooo
2 kawalki ryby smazonej z kiszona kapustaa banan troche salatki gyros z bulka pelniziarnista 2 kostki czekolady jablko