Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krusynka176

WIOSENNE PRZEBUDZENIE...:) dieta od 07.03:) Zapraszamem razem zawsze łatwiej:)

Polecane posty

ale dziewczyny jestem głodna....:) cos bym wszamała ale ide poćwiczyc troszke i zaraz spac bo jestem przeziebiona i zle sie czuje...:(

ja tez juz sie robie glodnawa ale duuuuzo wody.Wlasnie skonczylam cwiczyc,jeszcze jutro pocwicze te 30 minut jak dotychczas i podwyzsze sobie poziom jeszcze o 5 minut :)

a ja jutro zamawiam sobie rowerek do ćwiczeń...:D już nie moge sie doczekać kiedy go dostane...bede miała w koncu na czym cwiczyc:) dzis dzien minoł super dietkowo...:) oby tak dalej a teraz mykam do mezusia...:) do jutra dziewczyny:)

Mam nadzieje że wątek nie umiera....:( Ja na śniadanko wszamałam dziś 2,5 parówki na ciepło z 2 kromkami ciemnego, a na II śniadanko zjadłam 3 kiwi z jogurtem...:) Dziewczyny wracać mi tu:D

hej.Ja ddzis na sniadanko 2 kanapki z serkiem a i teraz robie na obiad spaghietii nie zamierzam sobie darowac dzis.Zla jestem jak cholera.ALe potem do pracy wiec troche sie nachodze.WYtrzymalosci dziewczyny

Gość Meine Zeit
Mamuśka jeśli moge to będę podczytywać Twój wątek i raz za czas cos napiszę. Ja mam do zrzucenia tylko 6 kg ale wiem, że będzie ciężko, bo ogólnie jestem szczupła tylkko, że po 2 ciążach został mi brzuszek i boczki. mam 2 dzieci i też ciężko sie gdzies wyrwać, ale chodzę 2 razy w tyg na aerobik

Witam. Ja na śniadanie zjadłam musli z jogurtem, później 3 jabłka i 3 banany, żeby głoda oszukać i dostarczyć sobie witaminek:)) A na obiad rybka z ziemniakami i sałatka grecka do tego. Jestem z siebie dumna jak do tej pory:DD już drugi dzień wytrzymałam:)) a wieczorem aerobik, tak dwie lub trzy godzinki:))

Gość nie mozliwe
No dziewczyny zobaczcie moja stopke :)alejestem zadowolona.Fakt ze peirwsza waga wazylam sie w kurtce i bucikach no ale troche ubylo :)

Gość mlodamamuskaaa
ja dziś zjadłam parówkę z kurcząt na śniadanię na obiad sałatkę gyros wersja bez majonezu zamiast majonezu sos do sałatek fit i pomarańczkę. Biegałam godzinę bez przerwy w zasadzie, przesadziłam, jestem wy...kończonaaaaaaaaaa ale sport dobrze na mnie działa w końcu wydzielają się hormony szczęścia. mamuska22 ja sprzedałam rower stacjonarny, wolę zwykły koło mojej msc. jest pełno lasów można pojeździć, ale nie kazdy lubi.

a ja dziś mój dzień dietki przeżyłam idealnie:DD i byłam 2 godzinki na aerobiku:DD

Hej dziewczyny! Zagląda tu jeszcze któraś? Potrzebuję wsparcia:(( od wczoraj marzy mi sie coś słodkiego. Jakieś ciastka, wafelki w czekoladzie, czekolada. Co kolwiek, byle duuużo tego było. Na uczelni w czwartki i piątki nie mam zajęć. Tak mi się marzy, żeby zaopatrzyć się w duży zapas słodyczy i włączyć sobie jakieś filmy. Pomóżcie, proszę

Ja jestem :) .Mi tez sie chce slodkiego ale mam jaks dziwna wolna wole ze nie jem i widze ze troche schudlam i nie chce tego zmarnowac powinnas tak samo myslec :) .Jak masz taka ochote to zjedz jogurt kisiel budyn oczywiscie bez cukru popatrz sobie w internecie ile co ma kalori .wczoraj dostalam pysznego batona ma 154 kalori jeszcze go nie zjadlam bo dzis juz po sniadaniu prawie 300 kalori to i tak duzo a wiec sobie go tez daruje.Tak czeka lezy na dzien w ktorym zjem najmniej ile potrafie i bede mogla sobie na niego pozwolic :)

nie mozliwe :) -> Ale ja jak zacznę jeść słodycze to nie potrafię przestać. Mogę zjeść kilka czekolad na raz ok. 1,5 kilograma jakichś ciasteczek czy wafelków(oczywiście z czekoladą). A teraz mam taką straszną ochotę na osłodzenie sobie życia. Marzy mi się jakiś film i cała góra słodyczy... To chyba przez to, że weekend na uczelni mi się zaczął. A waga mnie dodatkowo demotywuje:(( W CIĄGU DWÓCH TYGODNI CHODZENIA NA AEROBIK MINIMUM GODZINA RAZ NA DWA DNI, ALE ZAZWYCZAJ TO CZĘŚCIEJ, SCHUDŁAM AŻ 15!!! deko:((

nie jedz !! juz przetrwalas tyle to dasz rade..Nie wiem co robisz nie tak. zobacz na moja stopke. Az mi sie nie chcce wierzyc.Nie wiem ile ta kurtka wazyla ale nawet jak kilo schudlam w 4 dni to duzo ..

lenka napisalas ze zjadlas 3 jabłka i 3 banany zeby oszukac glod.banan ma 74 kalorie a jablko 57 kalori i zobacz to wsyztsko razy 3 ile wynosi bardzo duzo

Z tym, że tak mało schudłam to raczej moja wina i ta waga mogła być chwilowa, ale mimo wszystko źle mi z tym. Ważyłam się we wtorek rano, bo tylko we wtorki mam możliwość pójść rano przed zajęciami na aerobik, a nie chciałam się ważyć wieczorem, bo jednak pod wieczór waga zawsze więcej pokazuje. Tak więc ważyłam się we wtorek rano, a w poniedziałek wieczorem objadłam się pizzą i kilka piw wypiłam (a tej pizzy zjadłam więcej niż jadłam normalnie, jak się nie odchudzałam)

nie mozliwe :) -> nie wiem, czy czytałaś mojego pierwszego posta. Napisałam tam, że postanowiłam się zdrowo odżywiać i porzucić fast foody i hamburgery, bo mój wcześniejszy jadłospis był pełen wysokokalorycznych rzeczy bez żadnych właściwości odżywczych. W normalnych warunkach zjadłabym w miejsce tych jabłek i bananów pół dużej pizzy, kebaba, ewentualnie przekąskę złożoną z paczki chipsów, czekolady i jeszcze jakiegoś batonika

Ja tak samo mam ze moglabym wchlonac w siebie mnostwo rzeczy a wiec sie nie martw ze to ylko ty taka jestes :) ale mam postanowienie ze w szafie lezy duuuzo fajnych rzeczy ktore chce zalozyc :) wymysl sobie swoja motywacje :) tez chce pokazac ze ''wyzgrabnialam'' chlopakowi to kolejna motywacja. :) Powodzenia :)

Pokazać chłopakowi, że wyzgrabniałam. Kiedyś miałam taki sam cel. Przez 2 tygodnie sie nie widzieliśmy. Ja w tym czasie zaczęłam sie odchudzać. Warzywa, owoce, rybki, chudy nabiał, mięsko to bardzo rzadko i malutko, pieczywo tylko pełnoziarniste, słodyczy też zero. Do tego codziennie dużo ćwiczeń. Miałam wakacje, praktyki miałam tak rozłożone, że o pracy nie było mowy, nie miałam więcej jak 3 tygodnie wolnego w jednym ciągu, więc może trochę z nudów zaczęłam dbać o swoją figurę. Rower codziennie nawet po kilka godzin, przed rowerem rozgrzewka rozciągająca ok. pół godzinki, a po rowerku ćwiczenia około godzinki. Głównie wykonywałam ćwiczenia na brzuch, uda i pośladki. Do tego dochodziły spacery, pływanie, smarowanie sie balsamami ujędrniającymi. Po dwóch tygodniach było widać efekty. zeszczuplały mi uda, tyłeczek sie ładniejszy zrobił, brzuszek bardziej płaski. A mój facet jak mnie zobaczył powiedział, że dwa tygodnie temu miałam ładniejsze te części ciała, nad którymi tak pracowałam jak sie nie widzieliśmy. Chyba nic bardziej mnie nie zdemotywowało do pracy nad swoją figurą niż taka ocena mojego faceta:((

No to dzialaj jak chcesz byc piekna sama dla siebie :) Poczolby zagrozenie jak wiecej chlopow by sie ogladalo :) pocwicze sobie z 15 minut :)

Gość mlodamamuskaaa
HEJ! jak tam dieta? ja wczoraj miałam r... ie nic nie jem brzuch mnie boli zaraz idę na uczelnię mam egzamin brrrrrrrrrr. 3kg mi zeszły

O mamuska to super.Zrob sobie stopke bo sie zapomni ile schudlas.Ja jakos daje rade dzis 12 dzien :)Powodzenia na egzaminie :)

Gość mlodamamuskaaa
START 77 kg 11.03.10 68 kg