Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krusynka176

WIOSENNE PRZEBUDZENIE...:) dieta od 07.03:) Zapraszamem razem zawsze łatwiej:)

Polecane posty

Gość sarassssaaSA
mamuska 22 jak zwykle przerwala diete wlasnie je pizze a mlodamamuska wpierdddd.ala kebeba jestescie zjeb... grube swinie

czesc dziewczynki...:) młodamamuskaaa powiedz kiedy rozpoczełaś diete??? widze że Ci ładnie kilogramy zleciały:) zazdroszcze:D

hej mamuska .CO sie nie odzywalas ?? Jak CI idzie.Ja dzis pączka na sniadanie zjadlam ecchhh ale zaraz zabieram sie za sprzatanie i musze nadrobic to cwiczeniami .musze bo pol kilo znowu mi zlecialo :)

A ja wczoraj się na zakupy wybrałam. I w supermarkecie dostałam napadu wilczego głodu!!! Chodzę po tym sklepie, zastanawiam się, czy wszystko kupiłam i doszłam do półek z chipsami i słodyczami. Nabrałam sobie słodyczy, ciastek czekolad i z tym do kasy... Po drodze się na szczęscie opamiętałam i wszystkie wysokokaloryczne, pozbawione wartości odżywczych produkty odłożyłam na miejsce. Na ich miejsce kupiłam sobie owoców, warzyw, serek, jogurt.

hej dziewczynki...:) Wracam do Was...:) tylko coś tu cicho ostatnio:( własnie zakupiłam sobie rowerek do ćwiczeń i już nie moge sie doczekać kiedy mi go przywiozą....zaczne w koncu solidne treningi i porządną dietke:)

Hej.Ja czekam tez wiosny i kupie sobie normalny rowerek :) juz dzis u mnie 14 dzien narazie dobrze.dzis sie wazylam rano i waga pokazala 67,9 .cos tam powolutku ubywa :) Tylko wiecie co :) zblizaja sie swieta i jak tu wytrzymac :)

ja to ostatnio tak nagrzeszyłam że nawet mówić mi sie nie chce ale to takie małe załamanie miałam i tak wyszlo....ale teraz jak bede miała na czym ćwiczyc to na pewno nie opuszcze żadnego dnia bez ćwiczen...tak samo miałam ze steperem:) cwiczyłam non stop codziennie do poki sie nie zepsół i odechciało mi sie calej dietki. czuje sie bardzo źle taka obżarta:(

chyba moja dieta umarla hehe dzis staje na wage a tu ciupke mniej i sie wkurzylam zjadlam raz batona potem drugiego i na koniec kawalek ciasta..no ale jeszcze sie nie poddaje. a jak tam u was??

ja też sie nie poddaje zaczynam znowu:) dzis powinnam dostac rowerek stacjonarny i czekam z niecierpliwoscia:) boje sie tylko swiat....bo pewnie w swieta znowu za duzo sobie pozwole....tak jak było na Boże Narodzenie...może nie jadłam dużo potraw ktore były przygotowane ale jadłam mnustwo słodyczy i ciast i kg wróciły:( oj cieżko bedzie:D

co do świat to sie zgadzam hehe bedzie ciezko jak wkolo beda sie opychali a ja na dodatek 31 jade do Polski na tydzien wiadomo teskni sie za wszystkimi potrawami polskimi ktorych tu nie jem bo nie ma i wiadomo co mnie czeka :)

Hej.Co tak cisza tutaj.Jak byl topik aktywny to az chcialo sie odchudzac,dzielic mękami.Juz trzeci dzien nie cwicze w miare jem chociaz to dobre ze sie nie opycham.Jak tam u was???Napiszcie cos czy wy wytrzymujecie czy tylko ja taka rezygnujaca jestem

Witam:) Trochę mnie tu nie było. Widzę, że forum wygasa. jedynie nie możliwe:) się jeszcze odzywa. Ja nie mogłam ostatnio pisać, bo nie miałam dostępu do internetu:( Jeżeli chodzi o dietę, to na razie jakoś się trzymam, nie podjadam słodyczy, chipsów, jem normalne obiady zamiast fast foodów, chociaż ostatnimi czasy odczuwam poważną i coraz większą ochotę na słodycze. Chyba okres mi się zbliża, bo normalnie przed okresem, to mogłam jeść na zmianę słodycze (koniecznie z zawartością lub o smaku czekolady) i chipsy, no ale na razie twardo się trzymam. Tak więc jeśli chodzi o jedzenie to w miarę trzymam się diety. Gorzej jest z ćwiczeniami. Tydzień temu na aerobiku miałam "spadek formy" tak mi się ćwiczyć nie chciało, że po 20 minutach wyszłam, czułam taką jakąś ospałość i zmęczenie. I od tygodnia na aerobiku nie byłam:( Tyle, że w sobotę byłam na bardzo długim spacerze.

Mamuska22 co jest widze ze zyjesz na innym topiku.ja jestem tutaj i bez wasze motywacj bo cicho tez juz zaniedbalam odchudzanie.waga wacha mi sie 67 a 68 roznie to bywa..czykli stoje w miejscu.Tez ostatnio podjjadam slodycze.waga nie spada to i sie nie chce.Czytalam ze przytylas echh a masz juz rowerek??