Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coffee_with_sugar

ZALEZY MU NA MNIE ? jak to rozpoznac?

Polecane posty

Gość tez sie nad tym zastanawiam
Coffee?

Witajcie, Mam problem. Mam 20 lat, mój chłopak też. Chodzę z chłopakiem już ponad 7 miesięcy. Ale od pewnego czasu (2-3 miesiące) mam wrażenie, że nie zależy mu tak samo na mnie jak na początku naszej znajomości. Kiedyś chciał się codziennie ze mną widywać, czepiał się, że z koleżankami umawiam się. A teraz widzimy się 2 razy w tygodniu, bo albo on pracuje, albo ostatnio zrobił mi na złość i umówił się z kolegami, ja też studiuje, od środy do piątku jestem na stancji. Niby mi pisze, mówi, że mnie kocha, ale ja jestem strasznie podejrzliwa i mam 100 myśli na minutę, czy mnie nie zdradza, bo mnie strasznie na nim zależy. Próbowałam go olewać, ale jak już z nim jestem to wymiękam po prostu. Ostatnio mu zaczęłam wypominać, że mało spędzamy ze sobą ostatnio czasu, ze jak mi opowiadał, to z byłymi dziewczynami się prawie codziennie widywal, to mi mówił, ze teraz jest strarszy i mądrzejszy. Niby jestem dziewczyną z którą najdłużej jest, bo jego poprzednie związki trwały ok. 2-3-4 miesiące, i ze z byle powodu, jakiejs kłótni zrywał z nimi, a ze mną też się kłóci i czasem to są poważne kłótnie, to jednak jesteśmy dalej ze sobą, bo jak twierdzi zależy mu na mnie. Co myślicie o tym? Ja już nie wiem co o tym myśleć. Doradźcie mi coś. Karolina

Gość bezradnaxx
dziewczyny !! tu autorka tego topiku :) wiecie ze zalozylam ostatnio nowy temat pt: wyznac milosc? tam jest wszystko napisane, jaki mailam dylemat co postanowilam i jak to sie skonczylo :) buziaki dziewczyny

Gość jackwolf
Oferuję obiektywną opinię w formie szczerej rozmowy zbudowanej na doświadczeniu oraz szerokiej wiedzy o społeczeństwie. Pomagam w rozwiązywaniu problemów wynikających z braku umiejętności komunikowania się bliskich osób, dotyczy osób w związkach ,osób sobie bliskich i krzywdzących się wzajemnie,które dotknął kryzys , brak umiejętności porozumienia.Głęboka geneza i rozwiązywanie problemów. budowanie kompromisów. Obiektywne spojrzenie na źródła problemu i konfliktów z perspektywy drugiej osoby ,szczera ocena i otwieranie oczu na rzeczywistość. porady w dowolnym miejscu , również przez telefon. gwarantuję szczerość ,obiektywność oraz anonimowość udało mi się pomóc wielokrotnie, być może pomogę również Tobie zapraszam , pozwól sobie pomóc kontakt na mail jackwolf1@wp.pl podaję telefon i formę kontaktu, zapraszam