Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiamalamisiamala

prosze o pomoc drogie mamy

Polecane posty

Gość misiamalamisiamala

zwracam sie do Was z prosba juz pisze o co chodzi mam chrzesniaczke,jej rodzice nie sa zamozni ale jakos sobie radza,teraz zbliza sie roczek Emilki i mam problem,mam odlozone na ten cel 100 zl ,nie chce dawac pieniazkow ani kupowac albumow ciuszkow,pewnie przydalyby sie bo mala ma wszystko z ciuchlandu ale ja chcialabym kupic jej zabawke bo tego ma malo albo same pluszaki albo zwykle grzechotki ,ma jeden jezdzik pchacz chyba tak sie to nazywa przegladalam allegro i do 100 zl jest tam duzo zabawek ale chcialabym porady czym bawia sie Wasze dzieci cos sprawdzonego dla mnie 100 zl to duzo ,juz myslalam zeby kupic np pampersy ,ciocia pewnie ucieszylaby sie ale ja chce zeby to Emi sie cieszyla czekam na propozycje z gory dzieluj

100 na roczek to bardzo mało, jak nie masz kasy to złóż się z kimś jeszcze.

Gość mamili
też jej pomogłaś... pewnie powinna kupić quada albo komputer... :-o ja kupiłabym taką zabawkę z otworami, w które wkłada się dopasowane kształtem klocki. Mój siostrzeniec bardzo ją lubi.

Gość baśka 88 77
Za 100 kupisz juz fajna hustawke.

Gość misiamalamisiamala
dziekuje bardzo poszukam tanszej bo nie mam wiecej niz te 100 zl,jesli znajde to kupie hustawke mamili wlasnie myslalam o czyms takim:) Diva ,mam niecale 17 lat ,ucze sie,dla mnie to duzy wydatek odlozyc te 100 zl ,przeciez nie bede rodzicow naciagac zeby mi dokladali lub kupowali prezent za mnie

A ja mam 16, uczę się i kuzynce (chrześniaczce) na roczek kupiłam prezent za 500

Gość piszę sobie
Diva a mamusia i tatus ci zasponsorowali ;) ale masz nasrane we łbie :O

Gość diva sam twoj nik mowi
wiele o tobie :o 500 zl na prezent na roczek uwazam za GRUBA! przesade :o Za 100 zl kupisz juz bardzo fajny prezent np. hustawke albo jakas zabawke, ktora swieci, gra itd. Takie maluchy lubia tego typu rzeczy.

Gość dajcie spokoj 500 zl
.... pisze bzdury dziewczynka! 500 zl to ona nawet na oczy pewnie nie widziala, ale ze jest tu anonimowa, to moze pisac kazda bzdure jaka jej na mysl przyjdzie :P Mi osobiscie bardzo podoba sie ta kostka edukacyjna. Hustawke moj synek dostal na chrzest (taka jak kolezanka wyzej pokazala), jednak maly nie dosc ze nie bardzo chce w niej siedziec to jeszcze jak juz usiadzie to lapie sie bokow wiec i tak go nie moge pobujac, bo moglabym mu zrobic krzywde, wiec nad tym jeszcze bym sie zastanowila. Trzeba przede wszystkim patrzec na to kto ile ma miejsca w domu. Ja mam np malo dosyc i ta hustawke mam ciagle zlozona :/

Gość DrMengele
Jasne ze 100zl to male, na roczek daje sie obligacje albo dzialke budowlaną.

Gość misiamalamisiamala
dziekuje:) kupie ta kostke bardzo mi sie podoba Diva kup i za 1000zl ,ja zamiast drogiego prezentu czesto odwiedzam mala zabieram na spacery itd ,na pieniadze pracowalam wiec ciezko sie zastanawiam nim je wydaje a Tobie zycze zebys znalazla bogatego meza jak juz rodzice nie beda mogli Cie utrzymywac bo wartosci pieniadza to Ty nie znasz dziekuje wszystkim ktorzy odpowiedzieli

Gość bezeczelnosc
100 zl na roczek /ales sie wysilila

Rodzice chrzestni spełniają funkcję pomocniczą. W wypadku konieczności, wspomagają, a nawet zastępują rodziców naturalnych w katolickim wychowaniu dziecka. Zobowiązują się do tego wobec Boga i Kościoła podczas chrztu.Nigdzie nie jest napisane,że mają łożyć na utrzymanie dziecka lub zasypywać je drogimi prezentami.Żal mi ludzi którzy ubliżają autorce :O dziewczyna jest młoda,ale zaradna,sama zarobiła na prezent,a nie ciągnie od rodziców,a to tylko dobrze o niej świadczy.Autorko za 100 zł kupisz naprawdę fajny prezent :) ja mam 2 córki i obie na roczek dostały rowerki.Uważam,że to fajny prezent.Młodsza córka w lutym kończyła roczek i dostała taki http://allegro.pl/item944998851_rowerek_trzykolowy_na_pedalki_wiewiorka_3_kol.html obie jesteśmy zadowolone,młoda ogląda świat z innej perspektywy,a mnie jest lżej niz z wózkiem.Rowerek ma funkcję bujaka i rośnie razem z dzieckiem.Może poszukaj czegoś takiego w sklepie,myślę,że spokojnie Ci wystarczy :)

Gość malamisiamalamisia
Frugo dziekuje:) moze faktycznie lepszy pomysl niz ta kostka w koncu mala juz zaczyna chodzic a taki rowerek super sprawa w dodatku niedrogi,dziekuje:)

Gość mama 2-latka
rowerek jest super, fajne są zabawki z fisher price, słoń na kółkach z klockami sensorycznymi, żyrafa, świnka skarbonka, wszystkie do 100 zł