Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fubjhfdbnnfnb

SEX

Polecane posty

Gość fubjhfdbnnfnb

Witam, chciałabym się zapytać , dlaczego jak uprawiam sex , boli mnie pochwa tzn, nie w środku tylko na zewnątrz. nie wiem co się dzieje, tak samo czasem kiedy mój partner włoży całego penisa czuje dziwne uczucie, jak by dotykał mnie w jajnika tzn uderzał i przynosi to nie bardzo mocny ból lecz taki średni .. czym to moze być spowodowane. ?? .

Gość Na pocieszenie :)
....................:)..:)..:)..:)..:) ..................:)../..........*..........*.:) ..................:)..\...*.....*.*.....*...*.:) ..................:)../....*...*...*...*...*..:) ..................:)..\.......*......*.....*..:) ...................:)....\...... *...... *... :) .................... :).....*.......*.....:) .........................:)...*******...:) .............................:).***.:) ..............................:).*.:) ...................................* ...................................*......* ...................................*....*...* ...................................*..*....* ...................................*.....* ...................................*..* ...................................* ...................................* ...................................* ...................................* ........................^^^^^^^^^^^^^^^^^

Gość Na pocieszenie :)
....................:)..:)..:)..:)..:) ..................:)..*..........*..........*.:) ..................:)..*...*.....*.*.....*...*..:) ..................:)..*....*...*...*...*....*..:) ..................:)..*.......*......*......*..:) ...................:)....*.......*........*...:) .................... :).....*.......*.....:) .........................:)...*******...:) .............................:).***.:) ..............................:).*.:) ...................................* ...................................*......* ...................................*....*...* ...................................*..*....* ...................................*.....* ...................................*..* ...................................* ...................................* ...................................* ...................................* ........................^^^^^^^^^^^^^^^^^