Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czagusia

Problem sms

Polecane posty

Gość manelka
Nie bądź naiwna, a bynajmniej nie pokazuj mężowi swojej naiwniści, bo lada moment w waszym łózku znajdziesz ową kolezanką i on nadal będzie wciskał ci kity, że to kolezanka. jak dla mnie - nie obraź się- albo jesteś zbyt młoda, albo zbyt ufająca, albo .... Robi cie na szaro i tyle ci powiem. zarekwiruj mu tel, sprawdź i wyciągnij wnioski dla siebie.

Gość marussiaAAA
http://marussia.posadzdrzewo.pl KLIKAJCIE PROSZĘ!!! Z GÓRY BARDZO DZIĘKUJĘ! DLA MNIE TO NIE JEST NORMALNE 1000SMSÓW MESIĘCZNIE TO B DUŻO PS.KLIKNIECIE W MOJE DRZEWKO? PROSZĘ

Gość Tolcia polcia
Jak nie możesz porozmawiać? Powiedz mężowi,że albo pozna cie z ta RZEKOMA koleżanka, albo przestanie z nia pisac smsy. poza tym zrób numer i napisz do niej cos z jego kom. jak np. będzie brał prysznic itp. Nie daj sie zwodzic bajeczkom! A normalne to mu powiedz jest to, że ma żonę!

Gość glucio
ups! robi cie w balona kobieto szalona.

niestety rozmowa z mężem nic nowego nie wniosła. Napisałam też szczerego smsa do tej pani zero odzewu, podałam link do tego forum mając nadzieję że zobaczą że nie jestem wariatką i pare osób gdzieś na śświecie ma podobne poglądy nic cisza ignorancja. Ja będąc na miejscu koleżanki mojego męża,czuła bym żal że moje zachowanie tak destrukcyjnie wpływa na czyjeś małżeństwo i psuje relacje w nim. Niestety każdy ma inną wrażliwość. Allbo to naprawdę coś więcej niż tylko znajomość... dziękuję za wszystkie Wasze odpowiedzi.