Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzibi

pytanie do facetów

Polecane posty

Gość dzibi

mam takie pytanie, czy lubicie od tyłu? bo mój facet nie chce i mówi że jeszcze bedziemi mieli na to czas jak bede miała za lużną cipke a teraz mu wystarcza normalny seks

Gość maciejwt
Jeśli z finishem w środku to analnie jest całkiem miło. Trzeba się wyzbyć uprzedzeń że tamtędy kupa wychodzi:P Wszystko zależy od wrażliwości i wyobrażeń. Ale jak już się raz sprobuje to nikt nie pogardzi analem choć oczywiście trzeba przyznać że w pochwie jest milej wilgotniej i delikatniej bo nie ma tak mocnego zacisku na członku ale to kwestia gustu.

Gość dzibi
o anal. próbowaliśmy kilka razy już i on nie chce teraz i sie martwie że mu sie mnie podobało albo cos

Gość dzibi
boje sie bo gdy pierwszy raz sprobowalismy to do jego czlonka sie kiszka stolcvowa przykleila i ze dwa metry mi z odbytu jej wyszlo. cala rodzina pomagala ja spowrotem upychac

Gość dzibi
jak ja nie nawidze podszywaczy. Wiesz czasem ludzie naprawde mają jakiś problem a Twoje "żarty" itak nikogo nie śmieszą więc sobie odpuść takie teksty

Gość tez mi problem
:)

matko a nie prościej jest zapytać faceta z którym uprawiałaś seks? ludzie myślcie to naprawdę nie boli

Gość ej ale ze co
ze tobie sie tak spodobalo, czy sie martwisz ze on nie chce? chlopak sprobowal, stwierdzil ze woli w cipke i tyle, po co szukac problemu? no chyba ze tobie brakuje