Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek24

nietypowe hobby

Polecane posty

Gość madammmm
Wiem wiem wiem jaki masz problem to nie jest Twoje zainteresowanie tylko wlasnie jego brak Dobrze czytasz jak wogole czytasz bo mam wrazenie ze jednak nie, nieszkodzi. Jak czytasz to czytaj dalej. Napisales o swoim problemie i ze nie wiesz czy cos jest nie tak. Zobacz ile osob Ci na to odpowiedzialo ale czy Ty przemyslales jakas porade???? ja mysle ze jednak nie. Nawet nie dajesz zadnej odpowiedzi tylko ciagle placzacym glosikiem: to w moim zainteresowaniu jest problem one byly mlodsze, ble ble b leeeeeeeeeeeeee......(to jest Twoj brak zainteresowania) nie twierdze ze ten problem nie jest wazny (ten o ktorym na samym poczatku wspomniales)ale juz o nim napisales, i prosze docen to ze ludzie chca Ci pomoc i podsuwaja pomysly a Ty to najwyrazniej ignorujesz. Jezeli jestes taki sam dla dziewczyn a wlasnie tak mysle to powodzenia bo Ci sie przyda. Poprostu sluchaj co do Ciebie inni mowia, co mowia kobiety sluchaj, ale nie ze uslyszales tylko sluchaj i przemysl to. Wez te rade do siebie. Choc pewnie juz jestes obrazony tak mi sie jakos wydaje, no i jeszcze pewnie nie zrozumiales co pisalam. Polecam przeczytaj jeszcze raz.

Gość ta niedobra pupa
Mam dość nietypowe zainteresowania (XIX- XX wieczna muzyka fortepianowa). Zazwyczaj to jakoś pogarszało sytuację, choć wcześniej dziewczyna mogła się mną interesować. Chyba rozumiem, o co ci chodzi.... Nie szukasz kogoś za bardzo na siłę? Może lepiej jakbyś poznawał ludzi z podobnymi zainteresowaniami, w końcu muzyka to kwestia gustu, który lepiej jak jest podobny. Swoją drogą jakieś banalne te wszystkie laski... Z facetami jest zresztą podobnie... Też lubiłam bardziej klasykę niż pop... Możesz też odpowiedzieć wymijająco - że lubisz trochę klasycznej, trochę innej - jeśli lubisz jeszcze inny styl... Nie musisz mówić, jaki rodzaj klasyki lubisz - nie wiem, może to po prostu powoduje pewne zakłopotanie - nic na ten temat nie wiedzą to głupio się czują?

Gość tomek24
Owszem pop też może być, słucham go czasem w radiu