Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tersus

Czy ona jest meżatką czy nie?

Polecane posty

Gość tersus

Podoba mi się pewna dziewczyna, która mieszka na tym samym osiedlu. Z tego co widzę to chyba sama mieszka, nie widuję jej z facetem. Ale zauważyłem, że na prawej dłoni, chyba na serdecznym palcu (na na tym palcu 95%) ma jakąś błyskotkę. Nie wiem czy to obrączka czy pierścionek, bo musiałbym ją za rękę chwycić. Wydaje mi się, że to może być jakiś pierścionek, bo tak jakby tam był jakiś brylancik czy coś w tym stylu. Czy to musi być zaręczynowy czy zdarza się, że kobiety noszą jakieś pierścionki na tym palcu ot tak sobie?

palce serdeczne obu rąk to jedyne palce ktore uznaje za miejsce do noszenia pierścionków :D

Gość tersus
No ale to nie mogą kobiety zakładać na lewą dłoń tylko tak zamylają? :O

Gość tersus
ech, kobiety. Ale poczekam jeszcze na inne wypowiedzi :) Widuję ją od jakiegoś czasu i zawsze sama, nawet na niedzielny spacer sama chodzi.

Gość serpentynka jesienna
moze to byc pierscionek zareczynowy albo po prostu pierscionek,ktory lubi nosic

Gość ale masz problem :D
Moze po prostu nosi tam pierscionek , bo lubi ? Nigdzie nie jest napisane, gdzie można nosic pierscionek, gdy sie jest singielka... Moze sam ja zapytaj ?:P

Gość tersus
No tylko tak podejść i zapytać? Obcy facet podchodzi i pyta o takie coś?

Gość ale masz problem :D
No nie, ale chyba masz zmaiar ja poznac?

Gość dsfasfdwdadadaQ
zareczynowy powinno sie nosic na serdecznym palcu lewej ręki, ale wiele dziewczyn nosi zaręczynowy na prawej i potem dokłada obrączke i potem nosi razem

Gość tersus
:classic_cool:

Gość def
i co?:)

Gość to mi się podoba
W Polsce jest zwyczaj, że pierścionek zareczynowy, a później obrączkę nosi się na serdecznym palcu prawej ręki, ale np w USA nosi się na lewej. Podoba mi sie, że masz w ogóle takie dylematy - w naszych czasach ludzie lezą do wyra z kim popadnie i nie przejmują się, czy ktoś ma męża/żonę, dzieci, czy przypadkeim nie rozbija rodziny...:) Powodzenia

Gość tersus
Przyjrzałem się z bliska i ona ma tam coś takiego: - obrączka szerokości jakiś 2mm i taka kulka na górze. Całość w kolorze srebrnym. Zastanawiam sie czy to obrączka czy pierścionek.

porozmawiać nie zaszkodzi.. z czasem się dowiesz :) (ja zaręczynowy noszę na prawej ręce)

Gość tersus
Tylko ja to nie umiem zagadywać kobiet tak obcych. Jak się razem pracuje czy gdzieś tam to zawsze jest powód zagadać, a tak to jak? Poza tym ona sprawia wrażenie takiej stanowczej, konkretnej i tylko się zawstydze :(