Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden owaki

Nie uprawiałem nigdy seksu

Polecane posty

Gość Pan Kalafior
Ale z tej osobowości coś wynika, ay? o.o Jeżeli takie wartości nie mają dla ciebie znaczenia (z tych, które wymieniłeś i w sposób w jaki je wymieniłeś) to oczywiste jest że dziewczyna nie będzie w tobie szukać chłopaka, z którym chciałaby się związać, a raczej sex-kolegi do wspólnych zabaw. Naturalnie nie każda, bo teraz generalizuję - ile ludzi, tyle poglądów. No ale musisz się z tym liczyć.

Gość Pan Kalafior
No cóż... Są tacy, co przez całe życie nie byli za granicą i się z nich ludzie śmieją. A się okazuje że tak naprawdę nie chodziło o to że nie mogli, ale nie chcieli nigdzie wyjeżdżać, bo wolą zostać w kraju. Więc jeśli taka jest twoja osobowość i nie możesz znaleźć kobiety, to ci powiem tak. Albo będziesz sobą i będziesz dumny z tego że jesteś jaki jesteś i nie udajesz nikogo. Albo zaczniesz kogoś udawać żeby zdobyć sobie jakąś laskę. Życie to sztuka wyboru :P

Gość niektorym brak checi do zyciu

Gość prawiczek  maciej
ja mam 35 lat i jestem prawiczkiem to szczera prawda miestety i strasznie się z tym czuje

Musiałbym być kimś innym, hmmm to niemożliwe. Udawać nie umiem już próbowałem. A jeśli chodzi o tą chęć do życia, to nie jest dokładnie tak. Można chcieć żyć, ale mieć gdzieś seks, i w sumie tak jest u mnie, seks jest daleko, ale pozostaje ta świadomość, że jestem inny, ona mnie w sumie określa. Jeślibym wreszcie to zrobił, nic by się praktycznie nie zmieniło, ale jednak jest jakieś pragnienie, to chyba pragnienie bardziej przejścia na drugą stronę, eksploracji, nie chuć. To jak wyprawa w kosmos, do której należy się przygotować, nigdy nie lubiłem podróżować, a jak już to sam.

a moim skromnym zdaniem bredzisz niby żyjesz bez seksu i nie brakuje ci go a jednak podświadomie ci go potrzeba inaczej byś tutaj nie pisał zachowujesz się jak niezdecydowana BABA alko eunuch jakiś chłopie weź się za siebie a nie się jakąś niby osobowością trochę pewności siebie to i seks się znajdzie a nie pierdzielisz o osobowości

Gość smutne to jest
ze uprawianie seksu dla ludzi jest wyznacznikiem wartosci :o to juz nie wazne jest zeby to bylo cos wiecej, z kims, a nie po prostu dymanko? nie rozumiem was ludzie jak mozna sie smiac z kogos bo nie uprawial seksu? dziewczyna ukrywala przede mna ze jest dziewica bo uwaga - wstydzila sie, a ma 20 lat wbrew pozorom nie jest glupia, ale to co presja srodowiska robi z ludzi to szok po prostu a potem narzekacie - zdradzil, szmata, x lat zycia stracone... ogarnijcie sie kurwa ludzie a do autora - nie pieprz ze ci nie brakuje kobiety, ze nie chcesz zwiazku - chcesz, inaczej bys nie pisal o tym tylko zyl sobie spokojnie nie sluchaj idiotyzmow ze za pozno, albo cos z toba nie tak, tak sie tobie ulozylo, nie podoba ci sie, to sprobuj cos zmienic, pokazac sie kobiecie ktora wpadnie ci w oko ja tez zaczalem bardzo pozno a ciesze sie udanym zyciem seksualnym, a jakbym sluchal takich bredni jakie tu wypisuja to dawno bym sobie w leb strzelil ale nic na sile, na kazdego przyjdzie czas

niby żyjesz bez seksu i nie brakuje ci go a jednak podświadomie ci go potrzeba inaczej byś tutaj nie pisał właśnie tak to wygląda, tak jestem zbudowany, tylko że nie podświadomie, jest to świadome pragnienie, ale nie daję mu priorytetu. Jestem bardziej skomplikowany nuż jak to określiłbyś nie eunuch, twoja dzikie galopada myślowa, zbyt pochopna, jako że nie wiesz wszystkiego o mnie, utwierdza mnie tylko w tym co wiem o sobie i o innych :)

Gość Pan Kalafior
No ale jeśli coś się mu nie podoba i dalej tego nie zmienia, to będzie mu się dalej nie podobać, chyba że zmieni nastawienie. Ale wtedy i tak coś zmieni, ay?

nie rozumiecie, tu jest podtrzebna druga osoba, nie można zmienić czegoś ot tak iść do sklepu kupić skarpetki nowe. Akceptacja, sympatia, seks jest na końcu bardzo długiej listy, dwie połówki muszą do siebie pasować, inaczej to tylko tarcie i orgazm a na tym mi nie zależy.

Gość wez sie powies
debili i tak za duzo po swiecie chodzi

Gość ktos powiedzial
" bez sexu mozna zyc " - mowicie tak bo nigdy tego nie skonsumowaliscie !!! wiec wasze pojecie o sferach sexualnych jest zerowe a tymbardziej o potrzebie sexu, ktora jest naturalna potrzeba fizjologiczną !!!

Gość Zabi kruk
mam podobnie tak bardzo chcialbym miec dziewczyne

Gość Pan Kalafior
Bo naturalnie osoby, które zmarły jako prawiczki/dziewice zmarły właśnie przez to że nigdy nie uprawiały seksu. Bo przeto bez seksu żyć nie można, to powoduje nagłą i bolesną śmierć. Strzeeeeeżcieeee sięęęęę!

Gość polok
mam podobnie do autora

kurna człowieku skoro ci kogoś brakuje to NA BOGA ZRÓB COŚ Z TYM!!!!!!! jak będziesz siedział na kafe to nikogo nie poznasz nienawidzę malkontentów i chciałby i boi się kurwa życie jest proste więc po co go komplikujesz?! piszesz że tu cytat:tu jest podtrzebna druga osoba, nie można zmienić czegoś ot tak iść do sklepu kupić skarpetki nowe. Akceptacja, sympatia, seks jest na końcu bardzo długiej listy, dwie połówki muszą do siebie pasować można zmienić wszystko jeśli tylko będziesz chciał, ale do tego trzeba mieć odwagę, dużo odwagi, a nie być jak ciepłe kluchy! która by chciała takiego malkontenta???? zastanów się nad tym najlepiej to usiąść i biadolić na kafe

Gość kapselkoz
raczej trzeba zadaćpytanie gdzie leży problem bycia przez was prawiczkami ? czy jesteście np brzydcy czy problem leży w waszej psychice.

Gość long night tonight
No ja to sie chociaż całowalem i wiem jak to jest być z kimś blisko. Bardzo fajna rzecz i choć w sumie nie kochałem się w ścisłym znaczeniu tego słowa to jakoś nie czuje się prawiczkiem czy coś. :) Już od około 4 lat szukam.. nie znalazłem. Może za niski może brzydki może nie ten charakter może nie da się ze mna gadać, mam już to gdzieś. Na wielu randkach byłem, częsci imion dziewczyn już nie pamietam z którymi sie spotkałem :P Niektórym poprostu NIE jest dane być z kimś mimo że by chcieli i koniec! Ja tam zaczynam sięrealizować w pojedynke mam marzenia i są one trudne do zrealizowana ale mam całe swoje życie by je zrealizowac. Autorowi i podobnym radzę zająć się sobą, by nie czuć straconego czasu który tak szybko mija. Aha ... ktoś tam pisał trzeba wziąśc się w garść i coś zrobic. Gówno prawda jak ktos nie jest atraktycjny, jest typem samotnika itp to nie wiele zdziała.

Gość toshiba9
trzymam kciuki:)

Gość Pan Kalafior
Dlatego wspominałem też o tym że można zmienić nastawienie. Można przestać się w końcu użalać nad sobą i brakiem seksu i zająć się innymi rzeczami, ale niektórzy po prostu nie chcą odpuścić.

Gość kW@s
A co mnie to obchodzi, no powiedz co mnie to obchodzi? Ja kupy nie moge zrobic od trzech dni i tego na forach nie obwieszczam

Gość Pan Kalafior
Ale nikt ci nie broni :P Dalej, opowiedz nam o tym!

Gość toshiba9
i jak po spotkaniu????????

Gość long night tonight
Pewnie nie wyszło bo nic nie napisał :P

Gość stulić gęby szuje jedne
trzymajcie kciuki za niego. Może znajdzie szczęście.