Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijaaanka

jak się zachowyje facet gdy jest mu dobrze podczas seksu?

Polecane posty

Gość kijaaanka

Jako że jestem mało doświadczona to zadaję takie pytanie. Ostatnio po raz pierwszy uprawiałam petting z nowym partnerem i nie wiem czy było mu dobrze. Mnie było - najpierw tak mnie wypieścił, że miałam orgazm :) Ale nie wiem jak poznać czy jemu było dobrze - tzn. miał wytrysk jak pieściłam jego jądra i penisa - czyli miał orgazm...ale nie wydawał żadnych jęków, praktycznie się nie ruszał, tylko leżał z zamkniętymi oczami i lekkim uśmiechem na twarzy od czasu do czasu spoglądając na mnie. Więc pytam czy to normalne dla facetów, czy tak się zachowują jak jest im dobrze - no bo ja to jęczę, wiję się itp. ale może faceci tak nie mają (?) Martwię się dlatego, że wcześniej pisaliśmy na gg na tematy erotyczne, snuliśmy różne fantazje seksualne, a od tamtego czasu na gg poruszamy jedynie tematy nieseksualne. Nie wiem czy był rozczarowany, czy przestałam być dla niego podniecająca itd. itp

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhh
kazdy przezywa na swój sposób ;) nie kazdy musi jęczec :)

Gość kijaaanka
a Wasi mężczyźni częściej jęczą, wiją się itp. czy raczej leżą spokojnie kiedy mają orgazm podczas pieszczenia ich miejsc intymnych?

Gość jak w tytule WYJE
:D

Gość kijaaanka
bo mój pies to na przykłada zaczyna się ślinić i sapać jak mu robię dobrze ręką

Gość kijaaanka
a może chodzą po suficie z rozkoszy?:)

Gość kijaaanka
no i znowu podszywacze...a ja pytam poważnie

"jak się zachowyje facet gdy jest mu dobrze podczas seksu?" spuszcza się następne pojebane pytanie proszę!🖐️

Gość kijaaanka
wiem że sie spuszcza bo łykam cały ejakulat

Gość roznie sie zachowuja
Moj facet nie jęczy, ale wydaje pewne odglosy, westchnienia szczegolnie przy seksie oralnym... Czasem podczas orgazmu facetem aż "rzuca " :)

Gość an56b
kazdy jest inny i inaczej sie zachowuje........... ja mojemu gdy robie dobrze, w koncu przestaje bo nie chce mi sie juz ta reka latac, on przejmuje akcje szczytowania i gdy ma wytrysk to troche 'sapie' i opiera sie na mnie