Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość splamione życie na starcie

Moje dzieciństwo w pigułce

Polecane posty

Gość jola47474
Droga autorko,zycze Ci zebys mogla odnalezc jakis dobry dla Ciebie balans w zyciu,sytuacje ,ktore by Cie wspieraly i budowaly.Mysle, ze powinnas szukac kontaktow z dobrymi ludzmi tylko,ucinac wszelkie zwiazki w ktorych nie czujesz sie dobrze traktowana.Moze z biegiem czasu odnajdziesz ta szczesliwa siebie, ktora sie gdzies tymczasem pogubila..... Moze masz jakis talent,robisz cos pieknego,tworczego,cos co chcialabys rozwinac.Zastanow sie, takie rzeczy daja mnostwo satysfakcji i buduja poczucie wartosci.Pozdrawiam serdecznie .

Gość splamione życie na starcie
Moje relacje z innymi? Początkowo ludzi traktowałam bardzo przedmiotowo. Nie mieli dla mnie żadnego znaczenia. Można nawet powiedzieć, że wykorzystywałam ich do własnych celów. Teraz mam nawet chyba przyjaciółkę, choć to jest dziwna relacja. Początkowo traktowałam ją tak jak innych, ale zdałam sobie sprawę, że ona jest inna i sama również się zmieniłam. Czasem nadal mi się zdarza jej nawrzucać i źle potraktować, ale ona to znosi. Relacje z innymi nawiązuję dosyć łatwo, ale nigdy to nie jest coś głębszego. Gorzej w sprawach damsko-męskich. W tej kwestii nic nie idzie pozytywnym torem. Tak poza tym, to nie spodziewałam się tutaj tylu ciepłych słów, raczej myślałam, że będę mieszana z błotem i powstania jakaś konfrontacja.