Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agisia29

kobiety w ciazy mieszkajace w niemczech

Polecane posty

Gość agisia29

hej witam wszystkie przyszle mamusie jestem w 8 tyg ciazy i mieszkam obecnie w niemczech czy sa tu jakies kobitki ktore tez maja przyblizony czas ciazy zapraszam

Gość A SKAD JESTES
JA JESTEM W 5tyg

Gość ja tez jestem z De
i jestem w 9tym tc

Gość agisia29
ja jestem w 8 tyg i mieszkam w bergisch gladbach miedzy kln a leverkusen napiszcie dziewczyny jak znosicie ciaze ja obecnie mam straszne wzdecia normalnie urwanie glowy caly dzien mam apetyt a wieczorami brzuch boli a staram sie jesc naprawde lekkostrawne rzeczy no nic takie uroki pozdrawaiam

Gość agisia29
mamrocia a w ktorym jestes miesiacu ja tu przyjechalam do mojego ukochanego 2 lata sie zastanawialam nad tym az wkoncu przyjechalam bo co to za zycie na odleglosc teraz jestem w ciazy i czuje sie strasznie samotna moj m jest ok troszczy sie o mnie ale calymi dniami jest w pracy a ja siedze teraz w domu sama i nikogo tu nie znam koszmar normalnie

agisia-ja mam na 19.03 termin:) jeszcze sie kulam w dwupaku,ale lada chwila...:) mieszkam we Frankfurcie. W Niemczech mieszkam od 5 lat jakos,w sumie od 6 z przerwami. na kiedy masz termin porodu?

Gość agisia29
ale masz fajnie na wiosne dzidzius ja mam termin na 10.10.2010 he he fajna data co? zycze ci powodzenia jak dasz na imie? trzymaj sie cieplutko i daj znac po porodzie jak bedziesz kiedys miala sile i czas POWODZENIA

Gość agiagii
czesc, ja tez mieszkam w niemczech, i mam termin na 16 kwietnia, to bedize 2 synek,i bede rodzic we frankfurcie jestem aga

Gość agisia29
czesc aga ja tez jestem aga to tez juz niedlugo

Gość agisia29
bedzie chyba urodzaj na chlopcow ja jeszcze nie wiem co bede miec ale nie moge sie juz doczekac

Gość agiagii
chyba nikt sie juz nie interesuje tym tematem, szkoda

Gość agisia29
agigii no wlasnie szkoda ze nikt sie nie interesesuje a jak ty sie czujesz? ja juz lepiej nudnosci minely ale mam jakiegos ostatnio dola

Gość wasabiii
jest tu jeszcze ktos?

Gość Mamiiii
ja tez z niemiec .mieszkam w baden wuttenberg

Gość agisia29
hej dziewczyny ja tu zagladam ale dluzszy czas nikt nic nie pisal piszcie ktory jestescie tydzien? ja teraz 19 i malenstwo sie juz rusza moze ten temat sie rozkreci

Gość agisia29
mamii a z jakiego konkretnie miasta jestes?

Hej :) Ja obecnie jestem w Polsce, tu rodziłam 3 tygodnie temu ale pozwoliłam sobie napisac bo mieszkałam w Bergish Gladbach :) dokładnie to w Bensbergu :) Mieszka tam moja teściowa a i ja pewnie za jakiś czas, jak mały podrośnie znów tam pojadę :) :) :)

Gość agisia29
a czemu rodzilas w polsce ja mieszkam na Refracie to nie daleko a kiedy wracasz ja mam termin na 10.10.2010 i bede rodzic tu w gladbach

Gość agisia29
a jak dlugo tu mieszkalas na bensbergu a co urodzilas synusia czy corunie? jak malenstwo rosnie jak dajesz rade?

hej:) ja tu z wami pisalam jakis czas temu i 4 dni pozniej zostalam mama:) pozdrawiam:) moze jeszcze ktos sie do nas dolaczy.

Jak zaszłam w ciąże to wolałam jakoś wrócić do Polski bo bardzo źle przechodziłam ciąże. Nie wiem jeszcze kiedy wrócę bo mały musi trochę podrosnąć, a my od razu mieszkania szukac bo już nie chce z teściową... :D A ile mieszkałam hmm... tak, że cały czas to może z rok, a tak to to troche byłam tam w troche w polsce. Bo ja nie pracowałam tylko mąż, więc tak jeździłam. Urodziłam synusia :) Mały rośnie bardzo szybkoooo :) A rade sobie spokojnie daje :) szczerze powiem, że myślałam że będzie gorzej :)

Gość Mamiii
z Mannheim mam synka z 15 miesiecznego i jestem w 15 tygodniu drugiej ciazy

Gość agisia29
literowe literki no to fajnie ja troche sie martwie bo nie mam tu nikogo bliskiego czy dam sama rade a moj M calymi dniami w pracy a co do tesciowej to tez mieszkalam tu z tesciowa ale od stycznia jestesmy na swoim i duzo lepiej z tesciowa dobrze sie zyje ale na odleglosc he he

Gość agisia29
literowe literki to dobrze ze dajesz rade bo ja troche sie martwie czy sobie sama tu poradze bo moj M calymi dniami w pracy a ja tez tu mieszkalam z tesciowa ale od stycznia jestesmy na swoim i lepiej z tesciowa dobrze ale na odleglosc he he

Mamii : Mieszkasz 81km ode mnie :) I jestem tylko o tydzien w przod z ciaza.

hello pestycyda-a skad dokladnie jestes?:) agisia-dasz rade.moi tescie tez mieszkaja od nas jakies 60 km,moi rodzice w Pl.i sobie dajemy rade:) moj synek skonczyl 8 tyg.i nie bylo sytuacji w ktorej bym spanikowala i przezywala,ze jestem sama. Wazny jest plan-jak sobie wszystko zaplanujesz to bedziesz miala czas i na dziecko i dla m. i dla siebie:) a jesli moge co doradzic:poszukaj sobie poloznej juz teraz. u nas we Frankfurcie to w 5-6 msc ciazy trzeba sobie zaklepac polozna-sa tak rozchwytywane. myslicie juz o porodzie?czy chcecie rodzic same czy z partnerami?

Gość agisia29
ja napewno z bede rodzic z moim M a co do poloznej to wlasnie o tym myslalam nawet dostalam namiar do polskiej poloznej ktora pracuje w szpitalu w ktorym prawdopodobnie bede rodzic

Witajcie :) Dołączę się do Tego wątku... Mieszkam od roku w De, w Hagen... i jestem w 6 tygodniu wyczekanej ciąży... :-)... Do tej pory nie przeszkadzało mi to że nie mam tutaj bliskiej koleżanki , z którą można by " na luźno" poplotkować...aż do teraz... Wahania nastroju :-) dotyczą głównie tęsknoty za bliskimi ... No i dlatego pomyślałam że odnajdę kogoś kto mieszka tam gdzie ja i jest w takim samym ciążowym stanie:)... no i znalazłam waszą rozmowę :)