Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

dormita

Suplementy diety

Polecane posty

Gość gość
09.02.14 [zgłoś do usunięcia] gość dieta to podstawa, we wszystkim A dlaczego dieta to podstawa we wszystkim??a dlaczego nie prawidłowe oddychanie to podstawa we wszystkim,wszak oddychamy czesciej niz jemy

Gość gość
ja nie biorę nic i zyję

Gość monika_kiwaccka
No ja brałam czysty kwas foliowy- Folik. I to spokojnie mi wystarczyło. Po prostu nawet lekarze nie zalecaja przyjmowanie niczego innego.

Gość gość
Ja tez jak byłam w ciązy - dowiedzialam sie w 7 tygodniu to tez od razu zaczełam przyjmowac Folik. Ale tutaj wazna jest też zdrowa dieta przyszłej mamy.

Gość sylwiaLat
Dość dużo minerałów, witamin i innych tam suplementów mają w sklepie www.suplemencikowo.pl. Moja ciotka tam kupuje, parę razy mi tam zamawiała coś na stawy. Z tego co mówi, to mają całkiem rozsądne te ceny.

Gość gość
stosuje od tygodnia dietę limvena i koktajle które są w ramach odchudzania z limveną. Skutki są fajne w postaci spadku wagi, dużo mniej jem i na prawdę poprawiło się moje nastawienie jeśli chodzi o temat odchudzania. Wcześniej byłam zniesmaczona brakiem efektów, a limvena daje radę.

Gość Marlena_sykes
Powiem Ci, że odkąd na poważnie zacząłem biegać to mega przebudowałem swoją dietę. Zdecydowanie przerzuciłem się na styl wege, choć tak nie do końca, bo mięsa też sobie nie odmówię, ale jednak warzywka na 1 miejscu ;-> Z suplementów, które dość fajnie uzupełniają braki to ja bym polecał młody jęczmień. Ja akurat kupuję na stronie www.sklep-amplio.pl . Tu mają ogólnie dużo takich naturalnych typowo supli. Dlaczego jęczmień? Kilka faktów – 10 razy więcej wapnia niż w krowim mleku, 5 razy więce żelaza niż w szpinaku..mówić dalej? :D Hehe, pozdrawiam.

Gość gość
Ja też sie dowiedzialam o ciązy kiedy juz w niej byłam. I tez nie brałam wczesniej kwasu foliowego. Ale tutaj nie mozemy wpadać w panikę bo przeciez jesli prowadzimy zdrową diete to nie powinniśmy sie tez o nic martwic.

on występuję w różnych naturalnych produktach, więc przy zdrowej diecie wszystko będzie w porzadku.

Gość gość
nic nie biorę

Gość gość
chyba że mamy ochotę to nie

Gość gość
No własnie, po co teraz przyjmowac tyle suplementów skoro mozna przeciez chociazby urozmaicić swoją diet. A o kwasie foliowym musimy myslec w czasie ciąży.

Gość gość
Chyba jednak Folik jest najbardziej polecany i najczesciej przyjmowanym kwasem foliowym przez kobiety w ciąży.

Podstawą jest witamina D3, ponieważ w Polsce już w sierpniu jest mało słońca i ta witamina się nie wytwarza.

Gość gość
Jeśli jesteś zainteresowana najnowszej generacji suplementami (zarówno witaminowe jak i preparaty na odchudzanie i poprawę zdrowia,na siłę mięśni kości i stawów oraz na siły witalne) wystarczy że napiszesz do mnie a dowiesz się wszystkiego: jolanta1985.85@o2.pl czekam na maila

Gość gośćRuda
Jeżeli chodzi o walkę z trądzikiem to polecam tabletki IQFACE.Tabletki spisują się rewelacyjnie już po miesiącu mój problem praktycznie całkowicie został wyeliminowany.Polecam te tabletki nie tylko nastolatką.

Gość gość
trądzik jest super

Gość gość
Uważam ze to tylko folik jest bezpiecznym lekiem, o którym warto pamiętać zwłaszcza planując ciążę.

Gość gość
Nie powinno się brać suplementów, tylko zdrowo jeść.

Gość gość
słyszałam o tabletkach Slimcea... namówiłam mnie siostra. Ona nie musi walczyćz kg tak jak ja .. przy prostej diecie jak stosowałam tabletki Slimcea scfhudłąm 4kg miesiecznie. TO na prawde jest do zrobienia przy odrobinie wysiłku i tabletkom slimcea.

Gość gość
Dziewczyny znam bardzo fajny suplement diety. Sama go stosuje od 2 miesięcy no i prawie 10 kilo w dół!! African Mango!! http://nplink.net/BOxuJOW8 Działa Cuda!!!

Gość gość
Kwas foliowy jest najwazniejszy. Nawet nie trzeba brac innych witamin w ciązy, zwłaszcza jesli prowadzisz tez zdrowy tryb życia.

Suplementy to nie wszystko, ale przeciez dieta nie musi być taka zla :) Ja gorąco polecam odwiedzić centrum naturhouse. Sama schudłam razem z nimi 10kg i muszę powiedzieć, że czuję się teraz świetnie!

Gość Elka364
Zamiast łykac witaminy to staram się jednak jeść jakieś sezonowe warzywa i owoce, mało śmieci żywieniowych, raczej dużo kasz i chlebek razowy. Moje dziecie też do tego przyzwyczajam. Słodycze to jemy raz tygodniu, nie częściej. Raczej mało chorujemy. Jedyne co podaję małej to Vita D i sama też sobie kupiłam witaminę D bo wiadomo, potrzebujemy jej kiedy słońca nie ma.

Gość gość
Proponuje jak inni. Odpowiednia dieta. ew możesz również dorzucić suplement diety Slimcea dla powiększenia efektów kuracji odchudzającej.

Gość gość
Tak naprawde wychodzi na to, ze każda kobieta powinna mieć tabletki folika w swojej apteczce i sięgać po nie codziennie.

Gość kolorowaaa
Ja uwielbiam kwas hialuronowy ale ten w tabletkach do łykania. Cenowo wydawałoby się że wychodzi to dosyć drogo ale widząc rezultaty uważam, że warto zainwestować w swój wygląd. A dodatkowo oprócz delikatnego wygładzenia zmarszczek, zwiększenia nawodnienia skóry pozytywnie wpływa na stawy:) http://pharmovit.pl/supplements/3

Gość gość
Najlepiej zeby wiecej kobiet miało tego świadomośc. Po prostu tutaj tez chodzi o zdrowie naszego przyszłego dziecka.