Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konwaliowa ewa

ile ważą wasze 1,5 roczniaki????

Polecane posty

Gość konwaliowa ewa

i w jakim rozmiarze ubranka nosza? bo moja corka wazy 12kg,nosi 86, czasem 92 zalezy od rozmiarowki i ciagle slysze ze jest taaaaaka duza! dzis w sklepie inna mama wykrzyknela "1,5roku??? jaka ona wieeelka!!!!" zaczyna mnie to draznic. nie wiem, czy naprawde jest takim olbrzymem???

Gość syn nosi 86
wazy 11,900 i ma 83 cm. Masz wysoką córkę.

Gość anna261111
moja ma rok i warzy 9300 86 cm

Gość mój ma
syn 14,5 kg, 84 cm ma skończone 15 miesięcy....nie ma ani jednego wałeczka...ma grube kości. co do tych co ci tak mówią, jaka wielka ....brak słów,ja zawsze byłam największa do czasów liceum,i stale słyszłam od malego jaka ona wielka,,,,i szlg by to bo dziś mam komplesy., że wielka jestem, a mam 170cm i waże 60 kg.......

jest normalna, moja ma 17 mies waży ok 13kg, ubranka 86, powoli 92

Córka 30 marca skończy półtora roku. Jest niewielka. Ma 78 cm i waży 10,600 g

mój ma 15 miesięcy, waży ok 11 kg i mierzy 86 cm. ubranka nosi na 86/92 czasem 98 jak jakas rozmiarówka dziwna jest.

córka mojej przyjaciółki waży 16 kg i ma 17 miesięcy a ubranka nosi na 86,92 zależy od firmy

Gość alicja 123479
moj 96 cm 15 kg ma rowne dwa lata jak miał 1,5 miał 90 cm waga ok 13 kg :-)

moja córka w wieku 2 lat i 3 miesięcy ważyła 19 i mieżyła 96 cm i mi wszyscy mówią na około też ze wielka!!!nawet 3 latki są mniejsze od niej i duzo mniej wazą!!!nie wiem jak sie zachować jak matka 3 letniego dziecka sie pyta czemu ona taka duża i czemu mnijesza od jej dziecka!!!notorycznie mam takie sytuacje!!!nie wiem jak sie zachować i co już mówić!!!

Gość Niegdys gruba teraz szczuplutk
Moj mierzy 94 cm i wazy 13 kg..Ostatnio bylam z nim u lekarza to zapytal dlaczego on nie mowi..Powiedzialam "mowi,ale jeszcze nie tyle co dorosly",a lekarz"to prosze udac sie do specjalisty,bo to niedobrze jak 3latek nie mowi"..Myslal,ze ma 3 lata:)

Niegdys gruba teraz szczuplutk ................ale ile ma na prawdę latek ?

Gość moja moja
moja ma 15 m-cy wazy 11,5 kg wzrost 86 cm i też słysze ciąglę że jest duża

Gość moja moja
wiadomo dziecko rozwija mi się prawidłowo ale mówić (rozumnie ;) ) jeszcze nie potrafi i czasem jest zaskoczenie jak mowie że mała ma dopiero 15 m-cy a nie 2 latka (bo mówi jeszcze po swojemu :)

no ale moja jest na prawdę duża na bilansie 2 latków myśleli ze ja z 3 latkiem conajmniej przyszłam!!! od dzieci 3letnich tych których znamy znamy jest o pól głowy wyższa!!!juz nie wiem czy marwić sie cieszyć hihihi!!!

1,5 ROKU

no jasne ze kazde dziecko idzie swoim indywidulanym tokiem rozwoju!!!moja mała akurat tak ma ze szybko mówiła i super mówi teraz w wieku 2 lat i 4 miesiecy, wierszyki, piosenki, jak stara, już w wieku 1 roku bardzo dużo mówiła, w w ieku 1,5 roku układała zdania!!!za to robi siku w majtki ciągle a w nocnik sporadycznie!!!

Gość Monis__________
Autorko Twoja corka jest jak najbardziej przecietna dziewczynka. Od czego sa siatki centylowe...

Gość pani doktorowa
mój synek ma rok i 8 miesięcy, waży 13 kilo a ubranka nosi w rozmiarze 86/92, koszulki czasem nawet 98/104

Gość mama synka 19 miesięcy
Mój waży 11kg, a ubranka nosi na 1,5 roku czyli 86 rozmiar.

Gość konwaliowa ewa
ja wiem, ze kazde dziecko indywidualnie sie rozwija, tylko mam po dziurki wnosie glupich pytan i komentarzy. osotatnio znajoma mi powiedziala, ze moja corka to jest straszny klocek, bo jej ma prawie 3 lata i wazy tyle samo. tak mnie ten "klocek" zdenerwowal, ze mialam ochote powiedziec, ze widocznie jej jest niedozywiona, ale odpuscilam. nie wiem moze mamy mniejszych dzieci chca w ten sposob podniesc wartosc swoich dzieci i pokazac, ze to z moim dzieckiem jest cos nie tak, a nie z ich. choc ja nigdy nie stwierdzilam ze ich dzieci sa za male.

moja corka wazy 9,700 ma 18 miesiecy, jest drobna rozmiar obuwia zimowego to 20... co do wzrostu to nie wiem ile ma, ale ma 2 kuzynow z tego samego miesiaca i jest rowna z nimi

Gość konwaliowa ewa
moja ma rozmiar buta 22, w koncu jest wieeelkim klockiem, to musi tak miec ;-)

Gość sbducI
moja ma rok i 10 miesiecy i wazy 9,5 kg ubranka roznie od 74-86 ale przewaznie 80

Moj ma numer stopy 25:-o

Gość moj
Mój ma 15,5 m-ca. Mierzy 82-83 cm. Waży niecałe 11 kg. But 22. Od urodzenia wszyscy dają mu więcej niż w rzeczywistości ma- a taki chuderlak. Taka uroda.

Gość Kolorowa79
Mój waży 15 kg. Ma 110cm i chyba dobrze się rozwija. Nie wiem czy to normalne, ale zauważyłam na jego rękach takie niewielkie bicepsy. Czy to możliwe, że mój synek to mały siłacz?? Wydaje się większy i silniejszy od innych dzieci. Zaczynam się obawiać, że niepotrzebnie karmiłam go odżywkami białkowymi...

Autorko doskonale rozumiem Twoje zdenerwowanie. Mnie też krew zalewa jak słysze komentarze że Blanka "za dobrze" wyglada na swój wiek. No sorry 18 miesiecy i 10.5 kg? Jest do tego niska a i tak zdażają sie głupie komentarze. Wiesz tak na prawdę należy sie łasnie złośliwie odgryzać, ja tak przynajmniej robię. Zawsze się gdzieś znajdzie jakiś oszołom. Poza tym co komu do tego jak wyglada TWOJE dziecko?