Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anna śmieszkaaaa

dzien kobiet a moj facet zamiast do mnie poszedł do kolezanki

Polecane posty

pracował na popołudnie do 22 rano zadzwonił z zyczeniami..cały dzien nic sie nie odzywał ja napisałam koło 23 bo wiedziałam ze juz powinnien byc w domu, napisąłam smsa zadzwonł i powiedział ze siedzi u kolezanki bo przyjechała do niego po pracy i pija winko to laska jego najlepszego przyjaciela, jak to ona mówi dla niej moj facet to jak przjaciel gej ale kurwa chyba pwoinnien do mnie wpasc..rozumiem ze widzielismy sie cały tydzien ale kurwa mogłby do mnie wpasc a nie do niej:O nie liczylam na odwiedziny, ani na kwaity.... znamy sie 2 miesiace

Gość no a .........................
za kolejne dwa miesiąe napiszesz, ze to dran. Olej go, powinien przyjsc.

tylko.. no właśnie... znacie się czy jesteście razem przez te dwa miesiące?

znam ta laske, poznałam ja na wyjezdzie na którym bylismy razem, dziewczyna jest ok, traktuje go jask przyjaciela ich cała trojka sie bardzo przyjazni...nie chodzi mi o zazdrosc ale o zachowanie..pomijajc ze wczesniej nie napisał ze do niej jedzie, tylko dopiero jak ja napisałam smsa

Gość aaajjjj
nie chce osadzac Twojego faceta, ale sadze ze ta kobieta nie jest tylko jego kolezanka... jak sama widzisz w dniu kobiet wolal wieczor spedzic z nia...a nie z Toba- oczywiscie mogl z nie sie spotkac- jak ja dobrze zna i lubi- zlozyc zyczenia czy cos takiego, ale przede wszystkim powinien pojawic sie u Ciebie...

najlepszy hit spotykam sie dzis z moim facetem i mówi tak ze przyszeł potem jak siedział u niej jej chłopak jego najlepszy przyjaciel i przyniosł jej kwiatki i czekoladki i sie bardzo ucieszyła bo było jej przykro ze nic nie dostała wczesniej a ja sobie mysle a ja? mnie tez jest przykro ze nic nie dostałam ale juz nic nie powiedziałam ...załamka totalna

Gość aha_aaa
no coś ty będziesz taka drobiazgowa - on po prostu o tobie wczoraj zapomniał...no wielkie rzeczy, jutro przyjdzie i będzie ok, tylko czasem mu się zdarzy... eh tam! też mi problem, a jak mu się czasem zdarzy wyjechać i zapomnieć o tobie, to co?

nie no pamietał ze jest dzien kobiet rano zadzwonił złozyc zyczenia szkoda ze nie pomyslał ze skoro kolezance ejst przykro ze nic nie dostała to szkoda ze nie pomyslał o mnie tez:O ale coz po takich drobiazgach mozna zobaczyc czy facetowi zalezy, co z tego ze widujemy sie bardzo czesto czasem mysle ze lepsza jest jakosc nie ilosc