Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznająca_tematu

czy po stosunku trzeba poleżeć?

Polecane posty

Gość nieznająca_tematu

Czy można iść się spokojnie iść umyć. Ja nie jestem w temacie za bardzo, ale słyszałam niedawno ze jak się chce zajść w ciążę to po stosunku powinno się poleżeć z jakieś pół godziny ze spermą "w sobie" a dopiero potem umyć... Jak więc to jest??

to jest trochę śmieszne, ale prawda jest taka że zaszłam w ciążę dopiero wtedy gdy po stosunku zrobiłam "święcę" :)

No ja również słyszałam, że dobrze jest "po" poleżeć, najlepiej z nogami u góry : -)

Gość bershkaa
swieca pomaga ale nie wszystkim to zalezy czy ma sie tyłozgięcie mnie nie pomagalo wiszenie do gory nogami:O za to sprawdzila sie pozycja "na pieska" i szlam sie potem od razu umyc

Gość saleminka8
ja kiedyś znalazłam info odnosnie prędkosci poruszania sie plemników,pomnożyłam razy 2 i tyle sobie leżałam i udało się,ale też to że współżyłam 2 razy w ciągu całego cyklu (cykl 37dniowy) 1 przytulanko po okresie a 2 po owulacji-czekałam na nią jak na zbawienie hehe i się udało :)

Gość saleminka8
z nogami u góry,bo pleminki szybciej dotra do miejsca jeśli np śluz jest zbyt wrogi dla nich,to przecież mają mniej czasu na dopłyniecie i mniej zginie :P ech warto współżyć w dniu gdy temperatura spada o kilka kresek lub skoczy o te kilka kresek ( codziennie o tej samej porze rano należy sprawdzać temp)

Ja tam nie wiem;) Zaszłam w ciąże po porannym seksie, jak skonczyliśmy i zobaczyłam która godzina-zerwałąm się na równe nogi i pognałąm do pracy, 3 tyg później okazało się, ze jestem w ciąży...