Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama_jedynaka

Matki małych jedynaków (0-3 lat) zapraszam serdecznie :)

Polecane posty

Witam serdecznie 🖐️ Czy są mamusie dzieci w wieku od 0 do 3 lat, które mają tylko jedno dziecko i nie planujom więcej ? Ja jestem taką matką, mam jedno dziecko w wieku prawie 14 miesięcy, kocham je najmocniej na świecie, jest wspaniałym dzieckiem i wogóle jestem w nim zakochana po uszy. Kolejnego dziecka z meżem nie planujemy. Chętnie pogadam z mamusiami małych jedynaków :)

Gość z szacunkiem
W stopce masz napisane:"moj synos jedyny" ,o zgrozo....nie chcialabym byc Twoja synowa:(

Gość z szacunkiem
dziewczyny nie mam nic przeciwko posiadaniu jednego dziecka,ale to tak brzmi,ze masakra,wychowacie metroseksualne dziwolagi,a co z zyciem i odpowiedzialnoscia jakakolwiek

Gość bershkaa
nie najlepiej byc krowa dojna:] rodzic i rodzic bo nie ma w zyciu nic innego do roboty ja bylam 13lat jedynaczka i bylo mi smutno czasami owszem ale lepiej miec jedno i dawac mu wszystko na co zasluguje niz kilkoro i dzielic wlos na czworo:]

Gość z szacunkiem
jeszcze raz powtarzam,ze chodzi tylko o wpis w stopce"moj syn jedyny"...czy cos takiego,po prosto strach sie bac kto z niego wyrosnie,a posiadanie 1 dziecka to nic takiego nie mam nic przeciwko

Ja również mam tylko synka i nie planuje drugiego dziecka :)

Gość z szacunkiem
ten wpis podpowiada duzo o mamie tego "synusia",wiekszosc kobiet majacych jedynaka ma wlasnie takie cechy na sam start.wszystko

do "z szacunkiem" - uważasz, że jak ma się jedno dziecko to wyrośnie na kogoś złego???

Tu nie chodzi i finanse bo jak byśmy chceli to na gromadkę dzieci też starczy pieniędzy, chodzi o ciąże, poród, połóg, nieprzespane noce...

Gość z szacunkiem
mynia-nie ,nie uwazam tak,mowie tylko o tym na co wskazuje wpis w stopce,smiesznie brzmi i przle prorokuje na przyszlosc dla tego chlopaka i tyle

Skoro mam syna i to na dodatek jedynego to też mam taki opis i nie zamierzam go zmieniać. Jest to temat dla matek jedynaków więc podkreślam w stopce, ze mam jedynego syna. A to, że jest jedynakiem nie oznacza, że będzie jakimś tam maminsynkiem. Mój mąż też jest jedynakiem i ja nie narzekam - z maminsynka nie ma totalnie nic, a teściową mam superową ! Także nie wiem o co Ci chodzi. Alicjo - witaj :) hehhe, no widzę córeczka jeszcza malutka. Bershaka - no trochę nieładnie napisane, ale po części racja :) Chociaż ja szczerze podziwiam matki posiadające wiele dzieci. ManiaK - witam :) No, myślałam, że ja jestem jakaś dziwna i nie planuję drugiego dziecka :) Dziewczyny, a jakie są powody tego, że zostajecie przy jednym?

Powody: - Ciąża, której nie przechodziłam lekko. - Ciężki poród. - Połóg nie do wytrzymania. - Nieprzespane noce. Ale mimo to kocham moją kruszynke ponad wszytsko :)

Gość z szacunkiem
dobra piszcie sobie spokojnie,rozsmieszyla mnie stopka,i juz

Jacie, dziwna jestes .. to jaki mam opis w stopce mówi o tym jak wychowam syna .... no nie rozśmieszaj mnie.... a to, że mam kwiatki w stopce oznacza, że prowadzę kwiaciarnie, a ze serca to jeszcze, że jestem kardiologiem - tak, tak, dokładnie ........ bez komentarza.

Gość ojjjjjjjjjjjj
synus,oooooooch

Gość bershkaa
mama jedynaka ale ja rowniez nie mam nic przeciwko posiadania wiekszej ilosci potomstwa sama bym chciala miec 2 ale nie bede miala, na marzeniach poprzestane mam jedynego synusia i to mi wsytarcza:P

Gość litości !! !!
Jak zwykle WSZYSTKO wyolbrzymiają co niektóre "czepiaczki", Jeszcze wywalcie teksty w stylu "egoista, zarozumialec;jedynak" żenujące..... te cechy nie mają nic wspólnego od WIELKOŚCI RODZINY a niby matki jedynaków to maja je od razu skrzywić? dlatego że są jedynakami - jedynymi dziećmi w rodzinie? W jakich głowach wykluwają się takie pomysły i postawy życiowe? Zgodnie z teorią co niektórych zapewne WAM można przypiąć WIELE rewelacyjnych etykietek

Mój poród zakończył się porodem kleszczowym. To co przeszłam to była dla mnie tragedia... Ale mam synka i jestem szczęśliwa :)

Widzę że Maciuś jest prawie w wieku Majeczki :) Jakim wózkiem jeździsz? Planujesz wakacje z takim malcem?

ActivBaby. Co do wakacji to jeszcze nic nie planuje :). Twoja Majeczka też spora się urodziła :)

Waga 3390 i 57cm długości :). Jest strasznie "długi" już teraz :)

Równy roczek :) My jeżdzimy ABC desing i też super ;) Myniak a ile Twój waży i mierzy teraz?

Autorko topiku - dlaczego nie planujesz drugiego dziecka ? Mam synka 2,5 rocznego.:) JA jestem jedynaczką i zawsze chciałam mieć co najmniej 2 a teraz to jeszcze sama nie wiem.Jesteśmy z moim M sami praktycznie do małego i cierpliwości mi czasem brakuje.;)

W najbliższy poniedziałek mam kolejne szczepienie i dowiem się dokładnie ile waży i ile ma długości. Na ostatnim szczepieniu ważył 4600, a teraz sama próbowałam go mierzyć i wyszło mi 64cm.

Gość mama33
Moj synek ma prawie 2 latka i dzis jest niemozliwy,wlasnie na niego nakrzyczalam strasznie,ale nie daje juz z nim dzis rady.