Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna ;(

mój facet utrzymuje kontakt z byłymi

Polecane posty

Gość smutna ;(

starsznie mnie to gryzie, całymi dniami o tym myśle :( on zachowuje sie tak jakby nic sie nie działo, nic mi o tym nie mówi. myśli, że ja nie wiem a ja wiem ;( przejrzałam mu dziś telefon a tam smsy od 2 byłych dziewczyn :(

Rozumiem Cię. Taki dobry kontakt z byłymi dziewczynami jest trochę niepokojący . Też by mi się to nie podobało. Powiedz mu, że sprawia Ci to przykrość i że wolałabyś żeby zerwał z nimi kontakty (szczególnie, że Ty ze swoimi eks się nie przyjaźnisz)>

Gość juunka
A Ty mu trzepiesz telefon...co to za związek? Poza tym pamiętaj że efekt ex jest niezawodny....

Gość smutna ;(
sprawdzam telefon bo chce sprawdzić na ile jest ze mna szczery.. nie wiem, dlaczego mi nie mówi o takich rzeczach.. :(

Gość smutna ;(
Lily ja bym tak powiedziała tylko, że nie mogę się przynać że ruszam jego telefon i w ten sposób nie mam jak sie do tego zabrać :(

Gość juunka
Pozostaje ci tylko powiedziec prawdę, że sprawdzalaś telefon i wiesz ze się znimi kontaktuje...ale nie spodziewalabym się z jego strony wybuchu radości..

Gość smutna ;(
no właśnie tego się najbardziej boje, że się zdenerwuje i nie wiadomo co będzie dalej.. a nie chce go stracic :(

Gość smutna ;(
pomóżcie prosze :( co ja mam robic?? :(

Gość juunka
Zapytaj go jak gdyby nigdy nic czy jego byłe mają z nim kontakt..jesli powie ze tak to możesz wyrazic swoją opinię na ten temat i ewentualnie zabronic mu się z nimi kontaktować...a jesli powie ze nie to...koleś kłamie, a wtedy chyba wiesz co robic??

Gość smutna ;(
on mi kiedyś o jednej byłej opowiadał i wiem ze pisali do siebie na gg a o tej drugiej mówił ze nie utrzymuja kontaktu a jednak .. nie potrafie tego zaakceptować że do siebie piszą czy dzwonia. echhhh zyc mi sie odechciewa :(

Gość juunka
Z drugiej strony jest z Toba tak?a to o czymś świadczy, nie osaczaj go, niech robi co chce a prawda i tak w końcu wyyjdzie na jaw... Lub gdy bardzo przeszkadzaja Ci jego kontakty z byłymi to wprost mu o tym powiedz..

Gość smutna ;(
nie chce go stracić, nie chce się obudzić jak juz bedzie za późno.. ;(

Gość smutna ;(
musze coś zrobić bo zwariuje, cały dzień mam to w głowie i o niczym innym nie myśle, nie potrafie :(

To mnie denerwuje..! jakieś wypowiedzi wyżej : ZJAKIEJ RACJI MU SPRAWDZASZ TELEFON?!" a z takiej, że dziewczyna czuje się niepewnie i może chce wiedzieć na czym stoi, prawda?! wiadomo,że nikomu nie można wierzyć do konca i ona właśnie ma tego dowód! większosc z was jest tylko mocna w gadce i potrafi się wywyższać nie wykazując ani trochę empatii!!!

Gość dżudika .... ****
myślę, że powinnaś z nim porozmawiać o tym. Nie dziwię Ci się, że Ci to przeszkadza bo mnie też by bardzo przeszkadzało... wiadomo jak to jest z ex... niby tylko znajomość, ale sentyment pozostaje :-o tak więc jest to troche niebezpieczne ....

Gość smutna ;(
jade dzis po niego do pracy wiec postaram się coś zagadać, tylko boje sie, żeby nie zorientował sie, że sprawdzam mu tel i wogóle. nie wiem jaka bedzie jego reakcja, jak mam mu stanowczo powiedzieć, ze nie zycze sobie jego kontaktów z byłymi i tak zeby naprawde wziął to sobie do serca. ech.. ;(

Nie załamuj sie tak. I nie pokazuj mu, że jesteś sama, nie płacz. Tylko bądź stanowcza, Myślę, że tak się wyda albo on się domyśli, że mu patrzyłaś w telefon.Zatem przyznaj się, że to zrobiłaś, ale nie żałujesz, bo dowiedziałaś się nowych rzeczy i jeżeli nie zakonczy tego to to będzie wasz koniec. Bądź silna i stanowcza, nie daj sobie wejśc na głowie i karmic się słowami NIE UFASZ MI? tyle facet to świnia:O

Gość -EWA36-
czy ty jestes normalna??????????????????????????????????? Ufasz mu? Zdradza cie? To dobrze o nim swiadczy,ze zostaje na stopie kolezenskiej z dziewczynami z poprzednich zwiazkow a nie nazywa ich glupimi kurwami.

Gość -EWA36-
Moze z toba tez kiedys bedzie utrzymywal kontakt ;-) Poza tym ja tez utrzymuje kontakt z bylymi facetami ( nie ze wszystkimi rzecz jasna :-) ) i co? Nic zlego nie robie.Daj zyc drugiej osobie i nie czepiaj sie i nie szukaj problemow,gdzie ich nie ma. KAZDY MA PRAWO DO PRZYJAZNIENIA SIE Z KIM CHCE.

Gość venom
dla mnie jako faceta 30 letniego, doświadczonego, zdającego sobie sprawe z tego że TAK faceci to świnie:) powiem co następuje: -powiedz że WIESZ iz utrzymuje kontakty i tak wiesz to bo ostatnio z nudów przeglądałas jego telefon i zobaczyłaś TO. argument: co z tego że przeglądałas? myślałas że nie ma nic do ukrycia ale niestety sie na nim przejechałaś...rób to co kobiety potrafia najlepiej. foch, złość, wyrzut. nie bój się.nie płacz przypadkiem. prezentuj się podczas rozmowy siebie jako osobę silna i zdeterminowaną. żadnej słabości bo Ci sie rzuci do gardła. konkret. bez kobiecego rozmycia tematu-chłopy to proste stworzenia. masz PRAWO wymagac żeby Twój facet był lojalny.i masz PRAWO wymagac żeby nie kontaktował się z byłymi. a jak mu nie pasuje i nie przychyli sie do twojego żądania znaczy że aż tak mu nie zalezy i w sumielepiej ze tak wyszło bo kopniesz go w dupe i znajdziesz kogos kto Cie bedzie szanował!!!!!!! takie kontakty z byłymi to pic na wode i zawsze wczesniej lub pózniej kończą sie sexem-ja to wiem. więc smiało wlacz o swoje i nie daj sie zahukać.

Gość -EWA36-
Co to znaczy "przegladanie czyjegos telefonu" ???? Jak tak mozna. Zero prywatnosci,biedny facet a ty zalosna, wscibska, zakompleksiona baba.

Gość fbzdfbzdfbzdfbzdfbzdfbzdfbz
Zgadzam się z Ewą36. To, jak facet wyraża się o swoich byłych i jaki ma do nich stosunek, jest wyznacznikiem tego, jak może mnie potraktować w przyszłości. Mój mężczyzna utrzymuje kontakt ze swoją byłą, czasem spotykamy się we trójkę, albo w większej grupie wspólnych znajomych i nikt nie robi z tego problemu. Różnie ludziom układa się w życiu i nie mogę mieć pretensji do kogoś o to, że kiedyś z kimś był. Tak bywa i już. A im lepsze relacje pomiędzy twoim facetem i jego byłymi, tym lepiej to o nim świadczy - potrafił się rozstać z klasą.

Gość ex to ex
zadnego stalego kontaktu nie powinno byc

Gość -EWA36-
Wiesz...zalosny ten twoj "zwiazek". Jesli nie ma zaufania, nie ma nic. Ja nigdy nie zrobilabym podobnej rzeczy,no ale pewnie dlatego, bo masz nascie lat...heh Szkoda faceta.

Gość smutna ;(
nigdy w życiu nie zaakceptuje tego, że on ma kontak z byłymi i tyle !!a te które to akceptują są poprostu głupie i tyle

Gość venom
nie zgadzam się z powyższymi wypowiedziami. nie neguje że to dobrze jak ma normalny stosunek z byłymi ok. ALE ta dziewczyna ma z tym problem i nie podoba jej sie to zwłaszcza że koles jakby to ukrywał!!! jeżeli jej sie to nie podoba-ten kontakt-to chyba ma PRAWO żądac od niego żeby to uciął. w końcy ex to ex a obecna jest wazniejsza!!!!! pitolicie głupotyyy....

Gość smutna ;(
dla twojej wiadomosci mam 34 lata a tobie radze sprawdzic tel swojego faceta bo nie wiadomo co się tam kryje heheh

Gość ex to ex
"A im lepsze relacje pomiędzy twoim facetem i jego byłymi, tym lepiej to o nim świadczy - potrafił się rozstać z klasą." tym wieksza oznaka niedojrzalosci, taaa najlepiej tak bilskie ze w razie czego bedzie numerek ;D

Gość venom
dokładnie smutna:( są GŁUPIE i naiwne. facet to swinia a sentyment pozostaje do ex.....i róznie może być. ... chwila waszej kłótni..jakies spięcie, ona go pocieszy i już...