Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nxxia

psy na śmierć katowane! jeżeli masz odrobinę dobroci w sobie to wejdź ; (

Polecane posty

Gość nxxia

Jest pewnien problem, może nie każdy o nim słyszał bo nie jest to za bardzo rozgłaszane w telewizji, a powinno. W Koreii co roku ginie ponad 2 miliony psów i kotów, są one upychane w małe klatki, wpychają ich tam tyle ile się zmieści, następnie jak przyjadą na miejsce, są nieostrożnie zżucane z góry tira na dół... A następnie, każdy czeka na swoją kolej, słuchając cierpień swojego brata... Te psy i koty są żywcem obdzierane ze skóry, żywcem gotowane w zamkniętych workach !!! podpalane, podtapiane, rażone prądem, czy to jest normalne ?! Czy człowiek upadał już tak naprawdę nisko ?! Co te biedne psy tam przeżywają ... Mają pozwiązywane wszystkie nogi razem, pyszczki związywane żyłką lub zakładają im na nie puszki ... Czy ten świat jest normaly ? Chyba nie, Obdarte ze skóry psy leżą legalnie na targu, a ludzie przechodzą i na to bezczynnie patrzą, jak oni tak mogą ? A potem rozkoszują się zupą z biednego psa... Jeżeli chcecie zaprzestać tej okropnej rzeźni to wejdźcie na http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/ i podpiszcie się. Mamy dopiero niewiele ponad 400 tys. podpisów a potrzeba nam całego miliona aby list wysłay do władz Koreii został dokładnie rozpatrzony i aby ' psi przemysł ' na dobre się zatrzymał. Jeżeli możecie to wstawcie ten link w swoje komunikatory ( tlen, gg, aqq ), na śledzika na naszej klasie, na photobloga, poprostu tam gdzie tylko się da, jeżeli masz odrobinę dobroci w sobie to zrób to i pomóż tym biednym psom, ja osobiście gdybym mogła to bym tym szurniętym koreańczykom oczy widelcem powyciągała i tak samo obdarła ich ze skóry, tylko że człowiek nie wytrzymałby nawet 1 minuty takich tortur a taki biedny pies czasami nawet nie piśnie bo nie może wydobyć z siebie głosu ... http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/

ta jasne, bo niby coś to da...Korea ma wyjebane na swiat...bedą żreć zółtasy psy do końca świata...tam nawet prawa człowieka nie są respektowane a co dopiero mówić o zwierzętach...pogódź sie z tym i nie czytaj tych przykrych rzeczy

Gość nxxia
ale nie można się na takie coś zgodzić, mnie łzy zalewają jak to czytam i oglądam... A jak nikt nie będzie tego podpisywał to pojade do nich i chociaż nie mówię w ich języku to narobie im takiego ambarasu że wszystkiego im się odechce, będę im truła życie do jego usranego końca, a w ostateczności będę zdolna nawet zabić koreańczyka który robi taką krzywdę psom. to są czyste świnie a nie ludzie, jak oni mogą w ogóle dostawać miano człowieczeństwa, nie można ich tak nazywać.. Już ja im zrobie takie tortury że do swojej usranej śmierci ich nigdy nie zapomną wtedy się przekonają na własnej skórze jak to jest.. Oni tego nie wiedzą a te biedne psy muszą tak cierpieć, czy nie mogliby ich wcześniej zabić a potem obdzierać ze skóry albo gotować ? Ale oczywiście nie, bo szkoda czasu i pieniędzy, najlepiej wrzucić żywego psa do worka i wrzucić go do gara, a jak, niech się gotuje, przecież to tylko zwierze... Ludzie są rąbnięci, mają chory sposób myślenia, czy oni sądzą że psy i koty nie mają uczuć ? ; / Bóg rychliwy ale sprawiedliwy, niech im się te dupska w piekle gotują...

Gość from the halls of montezuma
podpisywałam już kiedyś. ale i tak jestem zdania, że to bezcelowe, bo bambusy zawsze będą bambusami. jeśli oni człowieka nie potrafią szanować, to na pewno zaczną szanować zwierzęta 🖐️

Gość nxxia
Ale zawsze można robić coś w tym kierunku żeby tego zabronili, może się uda, trzeba być takiej myśli, mam sporo emaili więc nawet wymyślam imiona i nazwiska i je wpisuje tam żeby tylko pomóc, ale ludzie są bezduszni a sama nic nie zdziałam jeżeli nie uzyskam poparcia ludzi.

Gość co kraj to obyczaj...
inna kultura... my jemy kury, świnie itp. oni psy... dla nas pies to zwierze domowe dla nich do jedzenia... czy byscie sie nie burzyli gdyby ktos nam zabranail jesc wiprzowiny czy wolowiny? grunt by wszystko odbywalo sie w maire szybko i bezbolesnie, w humanitarnych warunkach - o to trzeba walczyc!

Gość fterttrtrtrtrtrt
jesli ktos je psy to jego sprawa ale owszem niewolno sie nad nimi znecac

Gość co kraj to obyczaj...
sorry za literówki

Gość nxxia
tak wiem że tego nie da sięcałkowicie zabronić, może kiedyś, ja np. nie oburzyłabym się dyby nam zabroniono jeść świń, kur i krów bo one też mają uczucia, ale tak zwane prawo dżungli nigdy nie ustanie. Silniejszy wygrywa, taka jest zasada, ale powinni zabijać te psy w miare szybko, jak najszybciej jest to możliwe a nie specjalnie je katować, im to najwyraźniej sprawia radoche skoro je gotują żywcem w workach, najlepszym rozwiązaniem byłoby uśpienie każdego z nich a dopiero gotowanie, ale oczywiście szkoda im pieniędzy na tabletki usypiające ... Mogli by je chociaż szybko siekierką utłuć a nie się nad nimi znęcać Bóg wie ile ...

Gość nxxia
wiesz co ci powiem Damo ? Gówno mnie obchodzą te dzieci, bo ludzie to istne świnie i bestie popsostu, niektórych nie można nazwać ludźmi , czyli tych którzy zabijają tak te zwierzęta, a ludzie to mnie już kompletnie nie obchodzą, kiedyś wysyłałam na nie smsy do tvn ale straciłam jakikolwiek szacunek do ludzi przez to jacy są, może te dzieci nic złego nie zrobiły, bo jeżeli nie to życze im także z całego serca aby miały w zyciu dobrze, i żeby cię poinformować to klikam w brzuch pajacyka, tego który ma sponsorować ciepłe posiłki dzieciom, skoro ci ich tak szkoda to ciekawe co ty dla nich robisz, bo ja napewno robie więcej niż ty , przynajmniej się angażuje i w pomoc głodującym dzieciom i psom, powiedz to na innych tematach, że po cholere oni się zajmują pudrami albo kosmetykami jak biedne dzieci w Afryce głodują, skoro cię to tak przejmuje to też napisz o tym temat.

Gość nxxia weż sie tak
nie emocjonuj bo takim zajadlym gadaniem nikogo nie przekonasz!!!

Gość Tajemnicza Dama
Nienawidzę pasożytów i im nie pomagam. To była przenośnia :O Nic na to nie poradzisz. Nie zbawisz świata, a życie to rzeźnia. Przykre. Myślisz, że coś wskórasz takimi żenującymi tematami ? :O

Gość nxxia
No ja przynajmniej mam jakiś cel i próbuje o to walczyć, ciekawe jakie ty masz priorytety życiowe, bo napewno nie pomoc dzieciom ani tym psom ... Ja się przynajmniej angażuje i nawet jeżeli tej petycji nie wyślą do koreii to i tak będę z siebie dumna że walczyłam o to żeby miały dobrze, a z resztą przegranej jeszcze nie przyjmuje do wiadomości ; ]

Gość nxxia
Damo, żenująca to jesteś ty moja droga, nie podoba się coś ? To wypad do tematów o pudrach i szamponach do włosów które są mniej ' żenujące'

Gość Tajemnicza Dama
Myślisz, że jak kogoś nie obchodzi los psów, to już jest tępą blacharą, albo innym kretynem? :O Jesteś ograniczona. Myślisz, że możesz nie wiadomo co, a wszędzie mają w dupie Ciebie i te Twoje petycje. I nie jestem Twoja.

Gość DrMengele
Petycje sobie pisz, tylko wiesz co szkoda drzew, zaraz sie rozplacze.

Gość nxxia
pewnie że nie jestes moja, a jeżeli masz w dupie tę petycję to się łaskawie z tąd usuń bo nikt nie musi wysłuchiwać tu twoich głupich uwag, to temat dla tych którzy chcą pomóc tym psom a nie się użalac, jak ci się nudzi to idź kogoś przez okno powyzywać a nie jęczeć mi tu w temacie i pisać te swoje syfy... żegnam cię.

Gość nxxia
Ludzie tu są strasznie podli ... jeżeli was to nie interesuje to lepiej zostawcie te zbędne uwagi dla siebie ...

Gość DrMengele
"Ludzie tu są strasznie podli " Nie tu tylko wszedzie :D

a nie przejmujecie sie ze obok was umiera człowiek a przejmujecie sie psami i kotami

Gość jaga1234
a za swinkami i krówkami nie płaczesz hipokrytko???

Gość DrMengele
Podaje swince glupiego jasia i narkoze zanim jej pieprznie mlotkiem w glowe ;) a dzien wczesniej porcje kokainy, niech sie swinka pobawi ten ostatni dzien.

Gość nxxia
jaga ty pojebana suko nie podoba ci sie cos to mi stad wypierdalaj i tak za krowkami i swinkami tez placze i co ? tak cie to bawi szmato ?! nie podba sie to mi stad wypierdalaj , nie chcesz pomoc i sie podpisac to paszoł won mi paszczurze stad i kurwa nigdy nie wracaj, szerokiej drogi smierdzaca łanio... NIE CHCECIE POMAGAĆ TO GŁUPIE UWAGI ZACHOWAJCIE DLA SIEBIE.. CO TO WAM DA? do pewnej pani która napisała nie przejmujemy się ludzmi tylko psami : Właśnie, ja się ludźmi przejmowałam tylko że ludzie są tak okrutni i bezduszni że nie mam siły dalej im pomagać, oczywiście współczuje osobom dobrym które chodź nie zawiniły niczym to umarły a te złe osoby chodzą po świecie, zamiast odbierać ludziom osoby dobre które są potrzebne rodzinie to mogliby poumierać ci ludzie co tak katują te wszystkie biedne zwierzęta.

Gość Tajemnicza Dama
Syfy to Ty masz na twarzy :O

Gość DrMengele
Uwazaj bo popuscisz, a podpaska to nie pampers i bedzie cieplo w nogawke.

Gość nxxia
wypierdalaj mi stad i sie tu kurwa nie promuj nudzi ci sie to załóz wlasny temat i sie kurwa w nim popisuj cwelu ... Ludzie są chorzy czy wy kurwa nie umiecie normalnie podejść do sprawy ? jezeli was to do chuja nie interesuje to po co to czytacie ? nie ma to najmniejszego sensu, wszyscy wy powinniście odejsc z teo swiata jak najprędzej. ludzi dobrzy zaslugują na życie ale i tak umierają wczesniej .. Bóg wychliwy ale sprawiedliwy, na sądzie ostatecznym pożałujesz tych głupich tekstów które tu walisz, są one nie potrzebne..

Gość DrMengele
ZIewwwwww.

obawiam się ze nasze podpisy nic tu nie zmienia a Korea podetrze sobie naszym petycjami tyłki... ja jestem przeciwna takiemu traktowaniu obojetnie jakiego stwora nikt świata nie zmieni

Gość nxxia
kurwa a ty syfy masz na dupie meliniaro jebana, tAK CIE W DUPE PCHAJĄ DZIEN I NOC ZE TYCH SYFÓW JEST OD GROMA ZAPCHANA W DUPE DZIWKO.

Gość nxxia
ok przyznam sie wam do czegos rzucił mnie facet dla innej i dlatego teraz nienawidze ludzi.. a psy kocham ..bo ...one mi teraz zastepuja chłopaka