Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nxxia

psy na śmierć katowane! jeżeli masz odrobinę dobroci w sobie to wejdź ; (

Polecane posty

Gość nxxia wez kilka
glebokich wdechow. zaobserwowalam, ze ci wielcy obroncy zwierzat szybko traca panowanie nad sobą gdy ktos im nie przyklaskuje. i zeby nie było - rowniez jestem przeciwko niehumanitarnemu traktowaniu zwierzat.

Gość nxxia
abraja, chociaż ty jedyna normalna potrafisz normalnie odpowiedzieć a nie jak ci wszyscy ...

Gość wybacz nxxia
ale swoja postawą nie zachęcasz do niczego! Wiecej opanowania!!!

Gość DrMengele
Abraja :* My jak na siebie nie trafimy to dzien stracony ;)

Gość ja tez jestem przeciwna
okrutnemu traktowaniu zwierząt1 zabijac na mieso - tak! ale w sposob humanitarny i szybki!

Gość ghghghghghgh
nxxia taka psychopatka jak ty kocha zwierzeta na pokaz ..w rzeczywistosci nikogo i nieczego nie szanujesz sadystko

Gość Tuli 28 12
ja się podpisałam , nie popieram zabijania żadnych zwierząt jestem od 15 lat wegetarianką

Gość DrMengele
Znalazla sobie chwytliwy temat, poza tym ma dzisiaj PMSa :D

Gość nxxia
nxxia nie podszywaj sie dobra ? psy wcale mi nie zastępują chłopaka bo nie potrzebny mi chłopak haha, a co do tego że obrońcy zwierząt się denerwują jak ktoś im nie przyklaskuje to nie prawda. Ja się denerwuje dlatego że ludzie są tacy okropni i że nie mogą normalnie podejść do sprawy tylko wtrącać głupie uwagi.. Jeżeli ich to nie interesuje to po co tu w ogóle wchodzą ..

Gość nxxia
Wcale nie jestem sadystką i kocham zwierzęta i wszelką naturę ale jak ludzie tak egoistycznie podchodzą do tematu i wtrącają głupie zbędne uwagi to mnie krew dosłownie zalewa, nie mogę się opanować bo to strasznie irytujące, ja podchodze do tematu i do takiego traktowania zwierzą z taką powagą i zaangażowaniem a ty to tak lekcewarzycie, ale to przecież Polska, na co ja w ogóle liczyłam zamieszczając tu ten temat, tu prawie nikt nie umie podejść do tematu z powagą, jeżeli nie chcecie się podpisywać ani was to interesuje to prosze was, usuńcie się stąd z łaski swojej inie denerwuje nikogo, ale pewnie i tak moja uwaga do nikogo nie dotrze bo chcecie sobie oczywiście beke porobić z ludzi którzy próbują pomóc, coś zdziałać w tej sprawie, jak ludzie nie pomagają to wszyscy się czepiają, jak pomagają to jak widać, też się wszyscy czepiają... zawsze jest źle ale to tylko Polska więc czego ja mogłam się po tutejszych ludziach spodziewać, myślałam że macie troche zdrowego rozumu i albo się podpiszecie albo po prostu wyjdziecie stąd jeżeli was to nie zainteresuje..

Gość nxxia
przykro mi ale nie mogę odpalić tego filmu a żeby potwierdzić tam że mam 18 lat musiałąbym się zalogować a ja zapomniałam hasła, ale myślę że oglądałam ten film.

Gość niech juz sobie
jedzą te psy jak musza , ale zeby ich tak nie katowali czy oni nie mogą ich zabic bez cierpienia

Gość nxxia
o boże to okropne jest, ; (((( jak ludzie mogą robić coś takiego ? ten biedny pies jeszcze po tym obdarciu ze skóry żył i się męczył, jak można powiesić jakie kolwiek zwierze za nogi i żywcem zdzierać z nich skóre, ich nie można nazwać ludżmi, i oni się jeszcze tam z tego śmieli, jak oni mogą robić coś takiego, ja jakbym coś takiego zobaczyła to bym się na tych ludzi z siekierą żuciła i sama ich obdarłą ze skóy .. ; ( i pomyśleć że tak rocznie ginie ponad 2 miliony zwierząt, ludzie naprawde wyzbyli się już zdrowego rozumu ; (((( to jest chore ... Jak tak można traktować żyjącą i czującą istote ; (((

Gość nxxia
dokładnie ! Ja bym tych ludzi obdarła ze skóry to ciekawe jakby wtedy im było do śmiechu ... Ja im tam taki ambaras urządze że im się odechce. Szkoda tylko że jestem jeszcze za młoda żeby sama lecieć do tej korei, ale wkońcu się doczkam i ubije wszystkich tych dupków.

Gość kufkfk
Mlodych to jeszcze cos obchodzi, starzy kafeterianie sa jak znieczulica, maja to gdzies. Tacy sa ludzie.

Gość nxxia
Wiem, patrzą tylko na to żeby to im było dobrze, nie obchodzi ich los tych zwierząt, ważne że mogą sobie z nich zupe zrobić, ale niech pomyślą co te ziwerze się wcześniej nacierpiało, ciekawe jakby to tak ich obedrzeć ze skóry, wtedy to bym dopiero miała ubaw jakby wszystkich tych co zabijają tak zwierzęta żeby to im dupy poobdzierali i posypali ich solą , wtedy to ja bym miała ubaw, stałabym nad nimi i śmiała się z ich cierpienia a na koniec jeszcze plunełabym na ich obdartą twarz. Wtedy to by była sprawiedliwość.

Gość
a ja sie zapytam czemu mam tam podac moje haslo?!

Gość nxxia
hasło ? czekaj zaraz zobacze.

Gość nxxia ty sie dobrze
czujesz?

Gość nxxia
a nie nie nie , hasła nie podawaj tam potem tylko kliknij na przycisk który jest niżej, że nie chce wysyłać tego do znajomych ;]

Gość nxxia
a niby czemu miałabym się źle czuć ?

Gość
podpisalam:)

Gość nxxia
Dzięki, ludzie którzy się zajmują tą ankietą napewno są wdzięczni bo dla nich ważny jest każdy głos, bo trzeba coś z tym zrobić, mogliby je zabijać ale w szybki i humanitarny sposób a nie obdzierać je ze skóry żywcem albo gotować, ludzie nie chcieliby żeby to z nimi tak robiono więc czemu oni tak robią zwierzętom ? Niech oni sami zaznają tego bólu i wtedy napewno nie podjeliby się tej roboty.. Ci ludzie powinni iść na leczenie. Oczywiście jestem za tym żeby w ogóle zaprzestali zabijania tych zwierząt, ale to napewno jest nieuniknione. Niech dają im jakieś tabletki usypiające a dopiero je mordują, a nie tak jak na tym filmie powyżej, że na żywca obcinają szopom łapki itd. to są chorzy ludzie, oni powinni się leczyć i to od bardzo dawna, takie zachowanie nie jest normalne...

Gość o co chodzi w oknie
ktore z nich to pies?co trzeba zaznaczyc? ktory kwadracik?

Gość nxxia
zaznaczasz ten kwadracik przy którym widnieje obrazek psa. ; ) Ciesze się że wkońcu ludzie zaczęli to podpisywać ; )

Gość Tajemnicza Dama
Hahaha, gdybyś kurwo nie wiedziała, to syfy nie są od ruchania :)

Gość Kuliżanka Szklanka
Zgadzam się z Tobą w 100 procentach. Nie mogę na to patrzeć ani nawet się nad tym zastanawiać, bo mnie krew zalewa, i nienawiść dla tych ludzi- nie ludzi w zasadzie. Po prostu totalny upadek i podłość no i nie będe się dalej nakręcać, bo już mnie bierze wściekłość. Ale pomyśl sobie co się dzieje z kurczakami, świniami itd- ogólnie ze stworami, które spożywamy my. Są tak samo bestialsko traktowane zanim zginą. Dla nas nie do przyjęcia jest jedzenie psów, szczurów, czy co jeszcze oni tam jedzą, a dla nich dziwne jest to co my jemy. Dla mnie problem jest nie tylko jeśli chodzi o psy. Najgorzej jest jak zabijają na futra- to nie jest zapokajanie głodu tylko głupich upodobań snobistycznych babsztyli i starych prukiew. To jest problem globalny, nie tylko w Korei.