Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

- - Maryś - -

jak radzicie sobie z brudnymi kółkami od wózka po spacerze?

Polecane posty

Ja zawsze po spacerze przed domem zdejmuje je potem myje pod prysznicem, susze, wnosze do domu wózek bez kołek i w domu zakładam czyste z powrotem :o :o :o zajmuje mi to sporo czasu a i łatwo się tego nie robi :o Jak Wy czyscicie kółka? Ja musze czyscic, bo po spacerze sa oblepione piachem, błotem ziemią, sniegiem.

Gość 32 lata-wszystkie swoje
czyszcze raz w miesiacu pod prysznicem,ale u mnie nie ma sniegu i po wiekszych blotach raczej nie jezdzimy

moje sa zawsze strasznie usyfione po spacerze[jezdze po polach, ląkach) Mój chłop wymyslił żeby kupic jakieś dętki i zakładac na te kola :D :D :D

Gość ja nie daję wózka do domu
za kazdym razem - stoi na klatce a koła od czasu do czasu mąż w garażu czyści karcherem

Gość my wozek dajemy do suszarni
wiec nie mamy tego problemu:D

Gość anka7773
pod prysznicem? ten syf z dworu? a pozniej myc brodzik czy wanne to zadna przyjemnosć. Ja myje w misce do tego przeznaczonej

hehe ja zostawiam w garazu aż obcieknie i wyschnie i tak sobie stoi do nastepnego spaceru, nie mam na to czasu, by je myć. oczywiście jakbym musiala go wnosić na przykład na korytarz, to bym je myła.:)

Gość butelka wody mineralnej
alewielkie dzicko urodzilas, mialas cukrzyce ciazowa czy materne lykalas? ja na szczescie mam wozkownie;-)

Gość butelka wody mineralnej
zle na stopke spojrzalam

wózek zostawiam na klatce hoc ostatnio był używany yyyy jakieś 4-5 msc temu

a ja musze wnosic do domu, bo mala jezdzi duzo w wózku po domu, bo malo śpi i chce mnie ciagle widziec wiec np gdy ide gotowac to ona jedzie w wozku ze mna i mi sie przyglada jak sie krzatam po kuchni :p na spacery chodze codziennie i codziennie mam te kółka na głowie moze rzeczywiscie pomysł z tymi detkami na opony nie jest taki zły :D zdejmowałabym dętki a pod spodem byłyby czyste koła ;) :p :D