Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaxxxx

po co mu to???

Polecane posty

Gość onaxxxx

odszedł ode mnie facet bo zbyt wiele nas dzieliło... on koniecznie chce mieć ze mną normalny kontakt, chce sie ze mną po przyjacielsku spotykac , rozmawiać....tylko ja nie rozumiem po co?? Powiedziałam mu ze nie jest mi obojętny i taki kontakt mnie boli i nie potafie go mieć. Powiedział ze on nie moze udawac ze mnie nie zna, ze dla niego nic nie znaczyłam. Powiedziałam mu ze skoro odszedł to po co mu kontakt ze mną??? chce zatuszowac swoje wyrzuty sumienia czy jak??

Gość szczebrzeszynek
a jak by nie chcial to bys powiedziala, ze cie dupczyl a teraz nawet "pocaluj mnie w dupe" nie powie widzac cie na ulicy

Gość onaxxxx
nie powie, ponieważ powiedziałam mu ze ja go nie chce znać, bo skrzywdził mnie bardzo, a jemu tak teraz na kontakcie zalezy...

Wiesz, może on żałuje, że z Tobą zerwał, ale boi się teraz o tym Tobie powiedziec, nalega na spotkania, rozmowy, bo liczy, ze może jednak wrócicie, a nie ma odwagi Ci tego napisac, bo boi się Twojej reakcji. Dziwnym jest, że on teraz tak nagle, tak po prostu może się z Tobą spotykac, skoro chyba będac z Tb w związku bardzo mu na Tb zależało. no nie wiem

Dojrzalsi faceci czasem chcą utrzymywać kontakt tak po prostu, a smarkacze zazywczaj robią to na wypadek pogotowia seksualnego :/ Ile ma lat?