Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babochłopica

Mam już 171 i nie przestaję rosnąć. Wszyscy się naśmiewają nawet w rodzinie

Polecane posty

Gość babochłopica

i nazywają mnie babochłopem :( co zrobić żeby przestać rosnąć? mam nie jeść?

Gość dcs
łło to kawał krowy z ciebie

Gość
babochłoem to Ty dopiero bedziesz za 7 cm , jak ja :O:(

Gość ffdtt2
piękny wzrost moze modelką zostaniesz? Powodzenia i nie przejmuj sie debilami z metra ciętymi

Gość no wielkie baby mają
przebimbane kaszalociska straszne z nich są

Gość babochłopica
:( nawet tu wyzywają :(:(:(:(:(..................

Gość asfafeawfef
zacznij intensywnie ćwiczyć, np na siłce. to spowalnia wzrost

Gość zenek ruchacz
ty jesteś kaszalot kurduplu

Gość zenek ruchacz
do no wielkie baby mają jestes pustak nawet nie widzisz jak ona wyglada a wyzywasz debilu

Gość nnnoo
nie martw sie ,bedziesz miala ksywe drabina

Gość ninaaaaaaaaa
każdy wzrost ma swój urok ;) zrób z tego atut ja np mam 160 i zaluję ,ze nigdy nie mogłam zostać modelką

Gość ninaaaaaaaaa
Np Angelina tez jest wysoka ,albo Nicole Kidman

Gość same głupie wypowiedzi
dziś wzrost 170 to wcale nie jest wysoki wzrost....mogłabyś się martwić gdybyś miała już prawie 180.... sama mam 170 i wcale nie uważam że to dużo, wyższe dziewczyny mają dłuższe nogi i wyglądają zgrabniej niż niższe wyższa dziewczyna może mieć więcej ciałka niż bardzo niska bo przy niskim wzroście każdy nadprogramowy kilogram jest o wiele bardziej rażący niż u wysokiej osoby

Gość na dworcu
Np Angelina tez jest wysoka ,albo Nicole Kidman no włsąnie i wcale im to uroku nie dodoaje

Gość
boże jak sie przykro takie cos czyta ze ja pietole :(😭

moja teściowa ma 1,50 i figurę typową dla jabłka...wyglada jak tocząca się kuleczka, wielki wydatny brzuch i krótkie nózki.... ideał kobiecości

Gość na dworcu
"wyższa dziewczyna może mieć więcej ciałka niż bardzo niska bo przy niskim wzroście każdy nadprogramowy kilogram jest o wiele bardziej rażący niż u wysokiej osoby" porąbało cię? jest odwrotnie wielka baba z każdym kg to już kolumbryna

Gość zenek ruchacz
tak sobie tłumacz he he

Gość llpp
ze co? 171 to sredni wzrost, wysokim jest sie powyzej 175cm.

Gość nyt6t7
babochlopem bedziesz powyzej 175, na razie relax :classic_cool:

Gość
może podniescie poprzeczke do 180 cm ?:(

Gość an26kaa
nie przejmuj się. To nie jest jakiś ogromny wzrost. A takimi komentarzami to ty się nawet nie przejmuj. Zobacz, jak wysokie dziewczyny teraz chodzą ubrane, to już nie te czasy, ze chodziły w butach na płaskim obcasie, śmiało zakładają wysokie szpile i nie przejmują się no i ty tez tak rób.

Gość haha ja mam 177 cm
i czuję się super w swoim cielem. wszystkie dziewczyny mi zazdroszczą długich i zgrabnych nóg, faceci się za mną oglądają. niech twój kompleks stanie się twoim atutem! wzrost to piękna rzecz :) a jak Ci zaczną dokuczać w rodzinie, to powiedz że są zazdrosne bo im się serce o gówno ociera. :D

Gość yhbgvghbcv
faceci się za mną oglądają no nie dziwota - za taką wieżą :D

ale bzdury piszecie chyba oczywiste że jak dziewczyna ma np 5 kilo za dużo ale jest wysoka to nie wygląda tak samo jak inna która też ma tyle nadwagi ale jest o głowę niższa... nie piszę tu o jakieś monstrualnej nadwadze bo ta nikomu nie dodaje urody ale o kilku zbędnych kilogramach, wyższa osoba zawsze będzie wyglądać smuklej niż okrągła i niska

Gość juunka
zgłoś się do lekarza, przepisze ci hormony po których przestaniesz rosnąć...i nie panikuj, przynajmniej zawsze bedziesz miała miejscówke w szkolnej druzynie siatkówki i kosza;)

ja mam 174 i bardzo to lubię nie chciałabym być niższa, na brak zainteresowania nie narzekam także wzrost nie musi niczego przekreslać myślę że wprost przeciwnie ;)

Gość E&Lemelki
Rozumiem Cię autorko doskonale, bo miałam ten sam problem w dzieciństwie. Rosłam bardzo szybko, zawsze byłam najwyższa w klasie, inne dzieci śmiały się ze mnie, a najgorsze było zachowanie mojej matki, która chyba nie radziła sobie z tym, że każdy komentuje mój wzrost i zmuszała mnie do noszenia okropnych męskich butów, byle jak najniższych. Miałam poczucie, że się mnie wstydzi. Lekarze straszyli, że będę ogromna, że nigdy nie przestanę rosnąć itp. bzdury. Nic takiego się nie stało. Mam 175 cm i nie rosnę od dawna. Nie wyobrażam sobie siebie z innym wzrostem (mimo, że mam niższego męża :) ). I jestem pewna, że gdyby otoczenie nie traktowało mnie inaczej z powodu wzrostu, byłby on dla mnie zawsze tak naturalny jak jest teraz, nawet nie pomyślałabym, że coś ze mną nie tak. Więc radzę Ci nie brać do siebie głupich komentarzy, nie pozwalać, by miały wpływ na Twoją samoocenę. 171 cm czy nawet 180 cm to nie jest nienormalny wzrost u kobiety w dzisiejszych czasach. A przypadki gigantyzmu są naprawdę rzadkie.