Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małesmutaski

Brak enegrii życiowej, brak sensu co robić ?

Polecane posty

Gość małesmutaski

Witajcie od jakiegoś czasu jestem bezrobotna, z małego miasta gdzie pracy brak niestety... siedzę w domu i zajmuje się nim... ostatnio coraz gorzej ze mną jest nie potrafię się podnieść z łóżka wstaje o 13-14 tak wiem, co za wstyd tak mi wstyd. Jak się obudzę wcześniej np. o 9 ubiorę się zjem to za jakiś czas idę do łóżka, bo nie widzę sensu. Wszystko lśni w domu, zawsze jest ugotowane. A ja non stop ziewam, zmuszam się aby otwierać oczy, dusi mnie ostatnio brak mi powietrza. Czuje się taka do niczego. Książkę czytam już 2 tydzień nie mogę jej skończyć. Telewizji w ogóle nie oglądam nie ciekawi mnie ale to od zawsze. Włóczę się bez celu. Nie mam kogo kochać 3 miesiące temu zakończył się mój wieloletni związek. Najgorsze jest to, że mimo iż leże w łóżko nie śpię całymi nocami nie cieszy spanie, nie cieszy mnie jedzenie. Wychodzę ze znajomymi ale to nic nie daje. Poradźcie coś mi może jest ktoś podobny do mnie ?

Gość ghghghghghghhjh
depresja-psychiatra,prochy ,bedzie dobrze:)

Gość Eligiusz Niewiadomski
małesmutaski- ile masz lat?

Gość małesmutaski
mam 21 lat

21 lat- piękny wiek na śmierć. Nie męcz się dłużej w nieudanym życiu... Śmiało, odwagi dziewczyno... Czarna otchłań jest taka piękna.... Powodzenia, jestem z Tobą, wierzę, że będziesz dzielna i skończysz z sobą jak przystało na dzielną młodą kobietkę... Będę myśleć o Tobie...

Gość małesmutaski
widzę, że tu niestety są bardziej popaprani ode mnie, dobrze że jeszcze mam poczucie humoru ...:/ tak jak myślałam zawsze mogłam liczyć tylko na siebie i teraz też..

Eligiusz - namawianie do samobójstwa jest przestępstwem!!!!!

KURDE- to mnie pozwij, czekam...

musisz znaleźć sobie pracę , innej rady nie ma. też przez jakiś czas nie miałam pracy , to było coś strasznego,gdy tylko ją znalazłam w końcu wyszłam z tego marazmu:)

Eligiusz- a nie możesz sam pójść po rozum do głowy? trzeba na ciebie donosić?

Gość błyszcząca mimoza
Ja naprawdę polecam wizytę u psychiatry. Sama leczę się od 12 lat. Kiedyś było kiepsko, teraz też nie jest cudownie, ale potrafię się już śmiać :)

Gość małesmutaski
dzięki KURDE* najgorsze że się staram byłam już wszędzie ale nigdzie nie ma dla mnie miejsca co za kraj...

Gość małesmutaski
czuje sie taka samotna,biedna,opuszczona,cierpie jak nikt inny ..potrzebuje zrozumienia

Gość małesmutaski
błyszcząca mimoza nie wierze w psychiatrów i psychologów byłam kiedyś w wieku nastoletnim raz mama mnie wysłała nigdy więcej. Mimo tego wszystkiego mam świadomość w jakim jestem stanie... A może jakieś witaminki brać sama nie wiem...

poprostu szukaj dalej, zmuszaj się , wiem jak ciężko zwlec się z łóżka jak znikąd żadnej pomocy i nadziei , ale musisz i koniec kropka! :D

Gość małesmutaski
czuje sie taka samotna,biedna,opuszczona,cierpie jak nikt inny ..potrzebuje zrozumienia

Gość ta niedobra pupa
Bez zajęcia człowiek marnieje. Jak nie praca, to chociaż hobby. Ja mam mimo że nie pracuję od lat takie hobby - konie - trzymają mnie jeszcze przy życiu...

Gość małesmutaski
czuje sie taka samotna,biedna,opuszczona,cierpie jak nikt inny ..potrzebuje zrozumienia .... to jest podszyw

pamiętam jak po czasie dostałam prace , jakby mi ktoś ciężki worek z kamieniami zdiął z pleców , szłam do domu i sama się do siebie szeroko śmiałam:D Co to była za ulga:D

małesmutaski czuje sie taka samotna,biedna,opuszczona,cierpie jak nikt inny ..potrzebuje zrozumienia Nosz kuffa, takie wywlekanie smutów w necie... Żalll..... Zabij się, przerwij to cierpienie, albo zgaś kompa i nie truj ludziom dooopy.

Gość małesmutaski
Eligiusz Niewiadomski jeszcze tak nisko nie upadłam ale podszywacz tak ..:/

Gość małesmutaski
KURDE* a długo byłaś na bezrobotnym ?

Gość małesmutaski
KURDE* u mnie cięcie etatów a że ja młoda stażem to poleciałam

Gość małesmutaski
Ostatni mam jeszcze jeden problem: mam okres i tampon zakleszczył mi się w pisi... Mija już 3 dzień, jak nie mogę go wyciągnąć.... Jest taki twardy i nasączony krwią... Pomóżcie...

pracowałam w sekretariacie , a że już po 40 stce no to do biura już nie miałam szans:D więc szukałam wszędzie aż znalazłam pracę w małym , osiedlowym sklepiku. Co tam,że sklep , byłam szczęśliwa jak nigdy:D

Gość małesmutaski
podszywaczy marne masz te żarciki... KURDE* ja siedzę w domu 3 miesiące czas szybko leci ale sam fakt że tak bez celu to wszystko jest że marnuje go ehh przeraża to :)