Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małesmutaski

Brak enegrii życiowej, brak sensu co robić ?

Polecane posty

Gość małesmutaski
KURDE* wyobrażam sobie Twoje szczęście ja też chciałabym się załapać byle gdzie pracy się nie boje a jednak jej brak w moim mieście.. miło że masz taką pozytywną energie i optymizm może mnie zaradzisz nim choć troszkę ;)

mnie się pieniądze kurczyły, musiałam zrezygnować z wielu rzeczy na które wcześniej było mnie stać , nie było to niewiadomo co , takie tam drobiazgi -kosmetyki. Też wpadłam w taką nie moc , a były jeszcze dzieci(11,12l)i trza się było wziąć w garść.:D

wiesz , ja z natury jestem optymistką , więc pewnie przez to też było mi łatwiej:D

Gość małesmutaski
mi też się kurczą ale mam rodziców mama codziennie znosi mi do domu kosmetyki żebym się nie smuciła miło z jej strony ale jednak wolałabym sama na nie zarabiać. Myślisz że powinnam łykać jakieś witaminki chciałabym tak jak kiedyś latać jak perszing i mieć jeszcze energie na więcej.. jedyny plus nauczyłam się już dość dobrze gotować wszyscy mnie chwalą przychodzą na ciasto :)

Gość małesmutaski
ja niestety urodzona pesymistka czasem to jest dobre ale nie zawsze

Gość nudzisz się i tyle
z braku poczucia celu popadasz w maraz i depresję wychodz z domu, poszukaj pracy, znajdz nowe hobby zacznij cwiczyć, dotlenisz szare komórki i zyskasz energię