Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Ślub...pomózcie

Polecane posty

Gość brukselka43
moim zdaniem jest śliczna i powalisz wszystkich na kolana jeżeli ją założysz na ten wyjąkowy dzień ale nawet jak założysz inną suknię to i tak wszystkim bedziesz się podobać

Gość brukselka43
jeżeli tobie sie podoba i jest wygodna to się nie zastanawiaj tylko ją kup bo to twój dzień i ty masz czuć się dobrze i być szczęśliwą. a i życzę ci wszystkiego najlepszego na nowej drodze, udanego wesela do samego rana:)

Gość bdfhdbhs
taka... obszerna :P

Gość juunka
Ładna , też taką chcialam , pytałam w kilku salonach i nikt nie chciał podjąć się jej szycia...więc powodzenia:)

Gość ladna ale czy wygodna

Gość kruszynkaaaaaaa
o ile sie nie mysle jest to suknia z kolekcji cymbeline, widziałas ja na żywo? ja tak i zdecydowanie nie wyglada tak pieknie :/

Gość juunka
do niej trzeba mieć bioust- krawcowe mówiły, ale nie za duzy nie za mały...idealny bo inaczj kiepsko będzie leżała...no i trzeba byc wysokim...conajmniej 170...bo jak nie to będziesz wyglądała jak bombka:)

Gość juunka
A suknia jest z kolekcji demetrios

Gość ale śmiech na sali
śmieszy mnie jak te przyszłe mężatki przeżywają jaką sukienkę założą....jeden dzień a potem cała reszta życia: zapierdalanie przy dzieciach, pranie, sprzątanie i wystawanie nad garami... no ale przed ślubem to one myślą że są ksieżniczki....

Ale kazda kobieta ma prawo w zyciu wygladac choc raz jak ksiezniczka i jak nie masz nic wiecej do powiedzenia to spadaj. Tak to sukienka z kolekcji Demetrios i wyglada bosko... Mam 174cm wzrostu i jestem dosc szczupłą osobą o (chyba) ladnych piersiach

Gość juunka
albo jestes mloda albo nigdy nie bylas małą dziewczynką. To normalne że w tym dniu chce się wygladać wyjątkowo i pięknie...każda kobieta o tym marzy aby zachwycic innych suknią, makijażem, fryzurą...taki czysty babski egoizm i wyścig kto piękniej i kto ładniej będzie wyglądał...no i na zdjeciach tez trzeba byc perfekcyjnym. To marzenie każdej kobiety...ludzkie. Pamietam swoj ślub ...dwie noce wczesniej nie spałam żeby nie ugryzł mnie jakis komar w policzek w nocy...zabawne ale prawdziwe...czysta obsesja...musialo być idealnie...i tak bylo i tego zyczę autorce postu!!!

Gość juunka
Nie każdy może zalożyć suknię demetrios..ja bylam za niska:( tylko 164 cm....ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszło..znalazlam suknie swoich marzeń. Suknia o której marzysz charakteryzuje się tym że nie jest odcięta w biodrach tylko w pasie...w związku z tym skraca sylwetkę..no ale Tobie to nie grozi bo jestes wysoka. i ma dość głęboki dekolt i duże piersi łatwo mogłyby z niego "wyskoczyc" a małe...jak to małe...nie byłoby na czym tego gorsetu umiejscowić:) ale głowa do góry...będzie super o ile znajdziesz dobra krawcowa która się podejmie szycia:)

Gość juunka
teraz w modzie jest jeden kwiat...już nie osi się wiązanek do ślubu..

Gość juunka
weź pod uwage tez kalę lub jeden kwiat slonecznika. Moja znajoma miała do ślubu ostatnio bardzo mały bukiecik konwalii, pięknie to wyglądało.

Gość nie kuppuj
model 933 jest fatalny.wygląda ładnie tylko pół h od założenia.gorset się rozchodzi i marszczy.twoza się takie jakby fałdy co fatalnie wygłąda.tiul rwie się przy każdym nadepnięciu,a wierz sukienka zostnie bardzo podeptana.

Gość juunka
Poza tym sądze tez że wywalisz na nia majatek...a w połowie wesela zaczniesz ją przeklinać ...zgadzam sie z wypowiedzią powyżej.

Hmm no musze to brac pod uwage... rozumiem, ze masz przykład z siebie lub kogos znajomego?? O własnie Kale tez są cudne, a konwalie miala moja siostra bo rowniez bym sie na nie zdecydowala:(

Gość nie kuppuj
angells a skąd jesteś??? mam dobrą i nawet niedrogą krawcową która uszyje prawie każdą suknie ale w wawie.

Gość nie kuppuj
a kiedy ślub??

Gość juunka
Kwiatki piękne, fakt.

Gość juunka
Ja radziłabym poczekac jeszcze cz suknią, moda sie zmieni, trendy się zmienią....

Gość nie kuppuj
to nie calla to cantadeska ale śliczny bukiecik.nie wiem czy masz zdolności florystyczne ale taki możesz sama zrobić(duuużo taniej) butonierkęda młodego też.