Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

urzekajacakafeterianka

Ślub...pomózcie

Polecane posty

Nie mój styl, za obszerna "wyścig kto piękniej i kto ładniej będzie wyglądał" Ja tam się z nikim nie ścigałam, miałam swoją wizję na sukienkę i tego się trzymałam, nikogo przebijać wyglądem nie musiałam :P Kompleksów nie miałam i nie mam :P

Gość Taka ja/ja/ja
22:23 [zgłoś do usunięcia] juunka Ja radziłabym poczekac jeszcze cz suknią, moda sie zmieni, trendy się zmienią.... co do tej wypowiedzi - mnie np nie interesuje ze trendy sie zmienia czy moda, mam swoj styl, wiem co chcialabym miec na sobie tego wyjatkowego dnia i nie jestem glupia gesia zeby slepo podazac za moda wiec nie rozumiem tego stwierdzenia. A tobie autorko jezeli sie podoba to bierz sie za nia a nie mysl o tym ze za rok bedzie niemodna :)

Gość juunka
Chodzilo mi oto, że za jakiś czas może spodobac jej sie cos innego i będzie żałowała że wydala na tę suknie mnóstwo pieniędzy...to jeszcze półtorej roku.

Gość nie kuppuj
nie ma problemu. pierwsza lepsza giełda kwiatowa i napewno kupisz. może też być większa hurtownia. czy z własnego doświadczenia??można i tak powiedzieć.zajmuje się ślubami.dekoracje, kwiatki i ogólnie oprawa, organizacja itd itp.

Gość Taka ja/ja/ja
juunka - no chyba ze tak :) Ale myslac w ten sposob to nawet kupujac suknie dzien przed slubem idac ulica mozna na wystawie zobaczyc jeszcze ladniejsza :P

Gość juunka
Doskonale to rozumiem... poza tym nie napisałam jej w trybie rozkazującym tylko wyrazilam swoją opinię, moim zdaniem 4 miesiące przed ślubem wystarczy na szukanie sukni...wiem, że mysli krążą wokół tematu kreacji znacznie wcześniej...ale nie ma co się wyrywac...

Gość juunka
tylko ci się wydaje, ze nie będziesz oglądała sie ze innymi sukniami..z.a każdym razem przechodząc obok salonów bedziesz zaglądała przez szybę do środka:):) uwierz:)

Gość nie kuppuj
i teraz dziewczyna nie będzie mogła spać po nocach...

Ehh nie tylko sukienka mi nie daje zasnac, jest tyle problemow a sadzilam ze same przyjemnosci z tego przychodzą... JA wbrew calej rodzinie uwazam, iz dzieci do lat 10 nie są mi w zupełnosci potrzebne na zabawie weselnej bo wręcz psują calą impreze, a inni nie widzą w ogole opcji aby przyjsc bez dzieci.. i co tu robic

Gość nie kuppuj
nikt nie szuka.

Gość ejże bo już się nie łapię
Ależ ja nie wyszukuję Twoich postów, trafiłam na Twoja sukienkę w tamtym dziale i trafiłam tutaj, w obu tematach przeczytałam co innego, dlatego pytam... Co do atakowania Twoich pomysłów przez innych, prosiłaś o opinie i musisz wziąć pod uwagę, ze nie każdemu się podoba...

Gość nie kuppuj
a gdzie wesele?? hotel,sala???zaproś dzieci. one nie przeszkadzają,dużo nie jedzą, raczej nie piją.owszem miejsce zajmują ale potrafią czasem rozkręcić imprezę. czemu do 10 roku zycia, anie np.18???

Gość nie kuppuj
zapytałaś to ci powiedzieli co myślą.ile ludzi tyle zdań

Angellss A Ty sie przejmujesz nieznanymi Ci osobami z forum? No proszę Cię... niech piszą co chcą :) Tobie ma się podobać a nie ludziom z forum, którzy w tej sukience ani razu Ciebie nie zobaczą ( no chyba, ze wrzucisz zdjęcia po imprezie ;) )

Gość nie kuppuj
masz giełde kwiatową w tychach na sadowej.dostaniesz tam również dodatki do kwiatów i inne potrzbne dekoracje.http://www.sgk.tychy.pl/

Slub będzie na sali. A jesli chodzi o dzieci to uwazam, ze matki tracą tylko czas na uganianie sie za nimi, pózniej pilnowaniem aby poszly o dobrej godzinie spac itd Noi Oczepiny...i te dziewczynki lapiące welon, niektore zabawy są tylko dla doroslych

Gość he-he-he-he
po 1 - to twój ślub, twoja suknia więc nie wiem w jakim celu pytasz o zdanie obcych ludzi z forum po 2 - kiecka mi sie nie podoba. mówiąc szczerze uważam, że jest okropna i na pewno bym takiej nie założyła po 3 - ślub za półtora roku, a Ty już szyjesz kieckę? pomijam już to, że może spodobać ci się coś innego, ale przez tyle czasu może też zmienić ci się radykalnie figura! możesz przytyć/schudnąć/zajść w ciążę itp. i co wtedy? kupa kasy wyrzucona w błoto? po 4 - kwestia dzieci - twój ślub, liczy się zdanie twoje i narzeczonego. nie chcesz, nie zapraszaj.

Gość nie kuppuj
nie chcesz nie zapraszaj.z doświadczenia wiem, że dziecci takich imprez nie psują.byłam ostatnio na ślubie kościelnym (w kościele bo się zaraz ktoś przyczepi) gdzie mały chłopiec podawał obrączki. cudowne to było. nie wyobrażam sobie żeby nie było dla niego toważystwa na weselu. jak niechcesz,żeby dzieci brały udział w zabawach to poprostu powiedz orkiestrze i ona już będzie mówiła,żę to konkursy tylko sla dorosłych.czasami rodzice nie mają co zrobić z dziećmi bo ciocie babcie,dziadkowie i td.też są zaproszeni na ślub...

No własnie bylam na kilku ślubach, na których dzieci grały najwazniejsza role... Rodzice dumni z dzieci wręcz wpychaly ich do tych zabaw. Facet 35 letni złapał muche, a welon dziecko 8 letnie i mieli zatanczyc taniec erotyczny-porazka.. Ale wsumie nie wpadlam na pomysl, aby uprzedzic orkiestre

z tymi dziećmi na ślubach i weselach jest różnie. U mnie na weselu były dzieciaki powyżej 7 lat i nie było to spowodowane tym, ze małych dzieci nie zapraszaliśmy. Po prostu rodzice niemowlaków nie zabierali ich bo sami stwierdzili, ze idą się pobawić, poza tym takie wesele to nie miejsce dla maluchów. Inna sytuacja... u mojej przyjaciółki mały dzieciak przez pół mszy ryczał w kościele i nikt z nim nie wyszedł :O

Gość nie kuppuj
a tak z czystej zawodowej ciekawości.salę,samochód,kosciół itd. dekorujecie?? sami?? firma??

Gość nie kuppuj
a widziałaś ich dekoracje?? to nie jakiś plastikowy kicz i baloniki?? a co z kościołem?