Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość susanna samotna07

Cz to juz koniec, jest jakas szansa ? Help

Polecane posty

Gość susanna samotna07

Witam Was, Prosze Was o wsparcie. Pozstalam sie z moim mezczyzna po 3 latach zwiazku. To ja zerwalam, bo jakos niespieszno mu bylo do bardziej wiazacych deklaracjami (np. zareczyny, dziecko). Wyjechal niedawno na urlop dwutygodniowy do domu i mialam nadzieje, ze sobie to wszystko przemysli, czy chce byc ze mna na zawsze etc. Nie odzywalismy sie do siebie oboje od dnia 22 lutego, wczoraj mi nie przeslal zyczen na dzien kobiet.. Ma prawie wszystkie swoje rzeczy u mnie, wiec napisalam do niego dzisiaj sms, kiedy odbierze swoje rzeczy, to mi odpisal, ze w tym miesiacu, jak po chwili dzwonilam do niego to nie odbieral, odrzucil mnie, napisalam mu wiec drugiego sms, ze jak nie chce mnie widziec, to niech podesle jakiegos kolege po jego rzeczy, to mi odpisal, ze napisalem ci przeciez ze odbiore wszystko w tym miesiacu. I tak sobie mysle, czy to juz koniec, nie kocha mnie, jest tak zly na mnie, ze go zostawilam, czy to naprawde koniec ?? 3 dni przed rozstaniem pisal, ze jestem kobieta jego zycia. Dobijcie mnie prosze :-(( Ps. Brakuje mi jego konkretnych deklaracji, ale kocham go bardzo.

Gość monko lalala
To sie zdecyduj kobieto...wymuszanie takich deklaracji jest mega destruktywne - i chocby naprawde mial w planach za jakis (nieokreslony) czas ozenic sie z tobą, to po takiej akcji jego duma nie pozwoli mu na taką deklaracje...takze jak chcesz to ratowac to musisz sama zaczac rozmowe na ten temat. On go nie podejmie.

Gość mludka
Nastepna z parciem na slub ;/

Gość ..xd..
jakie te kobity sa durne