Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amalgamat82

nietypowy problem0ciągłe odbijanie się

Polecane posty

Witam! Mam pewien ogromnie męczący mnie problem. Powiem nawet, że ów problem przeszkadza mi w codziennym życiu. Chodzi o to, że bardzo często odbija mi się. Niekoniecznie po posiłku. Po prostu. Bardzo często odbija mi się np po tym, gdy dużo sie śmieję. Osobiście uważam, że powodem jest to iż nałykam sie wtedy dużo powietrza. Moje odbijanie się (bo bekać nie umiem) polega na lekkim usuwaniu powietrza z przełyku, które jest bezzapachowe, ale niestety jest z dźwiękiem, jakby z dala jechał motor. Wiem, że to brzmi śmiesznie, ale tak jest naprawdę. Czuję wtedy jak powietrze idzie mi przez przełyk, czuję wibracje. Poza tym, niestety takie odbijanie się często kończy sie tym, że zbiera mi sie ślina w ustach, jakby śluz i robi mi się od tego niedobrze, muszę zwymiotować. Mój problem przeszkadza mi w życiu codziennym, jakakolwiek impreza kończy się tym, że nie mogę się śmiać w towarzystwie, a później wymiotuję. Dodam jeszcze, że męczę się juz z tym przez dobre 6-7 lat. Czy ktoś kiedykolwiek słyszał o czymś podobnym? Zamierzam iść z tym do lekarza, ale nie wiem, czy jest jakieś medyczne wytłumaczenie tej przypadłości, czy to tylko taki mój "urok osobisty"? ;-) Pozdrawiam

Gość eeeeeeeehehhehehhhhhhhhhhh
refluks?