Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aguśka80

FAJNI RODZICE-POSZUKIWANI:)

Polecane posty

Dagmara to musiało być urocze jak starszy synek głaskał młodszego braciszka :) Mam nadzieję że dam radę z dwójką maluchów :) I fakt mi też jest smutno że syncio jeszcze tak nie dawno był taki malutki a teraz wszędzie go pełno i broi gdzie popadnie :D 100 Latek dla Kubusia :)🌻

Dziękuje za Kubusia :) Bo za dużo to On jeszcze nie mówi ;) A było to bardzo słodkie i urocze, nadal się troszczy o braciszka, jak Kubuś czegoś nie umie powiedzieć o Oscarek mówi za niego i tak się dogadują dobrze :)

Dagmara fajnie masz :) A jak u was ze spaniem w nocy, ile macie pobudek, np. na mleczko? :)

Od jakiegoś tygodnia jak ząbki idą to praktycznie do 30-45 minut, mały się budzi... Starszy jeszcze 3-4 razy. A Victorek ile razy w nocy je?

Oj to troszke pobudek macie . U nas już coraz częściej mały przesypia całe noce , i nawet dzisiaj się zdziwiłam w nocy bo mimo że ma katar to spał całą noc i ani razu nie chciał mleka. A tak to budzi się góra 2 razy na mleko :)

Ja się wysypiam tak pół na pół o jak już pisałam to mam na tylę wygodę że karmie na leżąco i mogę spać spowrotem :P

A to pewnie Dagmarka karmienie piersią a nie butelką to ogromna wygoda :) Drugie dziecko chciała bym karmić dłużej niż 3 miesiące :) Brakuje mi tego.

No właśnie duża wygoda :) Zwłaszcza że chłopcy bardzo lubią cycać wiec się cieszę :)

:) Będę zmykać bo rano do pracy muszę wstać :) Dobranoc wszystkim :) I do jutra , jak wrócę to się odezwę :) Papa

Witam :) A co tu taka cisza???? Dziewczyny gdzie się podziewacie ????? :)

Jestem :) wróciłam z pracy i poszłam z małym na spacer a teraz buszuje po mieszkaniu :) A jak nocka wam minęła bo u mnie koszmar :( Mały już 24 się budził co chwilę .

Kubuś za ząbki wiec całą noc marudził sam nie wiedział czego chce....