Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannax

DLACZEGO? Dyskryminacja kobiet?

Polecane posty

Gość pannax

Nie wiem, czemu, ale mnie to nurtuje. Jeśli np. gimnazjaliści grają w różne rzeczy, jak "kamienna twarz", "słoneczko" itp (ja nie grałam, ale dużo słyszałam o tym), to dziewczyna ROBI LASKĘ a chłopak UPRAWIA SEKS. Minetka nigdy nie jest stosowana w wyrażeniach wulgarnych. Mało który mężczyzna tak zaczyna grę wstępną. Ogólnie kobietom dostaje się duuużo mniej pieszczot oralnych i są one inaczej traktowane przez polskie społeczeństwo. Dlaczego?? wszystkie podszywy i głupie komentarze nie zostaną nawet wzięte pod uwagę. Odpowiedzcie mi, bo po prostu nie wiem. ;/ a irytuje mnie to. ;/

Gość fgsdfgdfg
a "lizanie patelni" :)

Gość a napisz na czym polegają
te zabawy np. słoneczko, ja dawno szkołę opuściłaś i pojęcia nie mam co to znaczy

Gość amelka23amelka
Nudzi Was już zwykły seks ? Zajrzyjcie na dyskrecja.pl Macie tam pełno rzeczy które urozmaicą to.

Gość moja stara....
większość facetów lubi robić minetkę, ponieważ bardzo ich to podnieca. "robienie laski" jak dla mnie nie jest słowem wulgarnym, ma taki sam wydźwięk jak "cipka". Oczywistym jest, że chłopczyki małe chwalą się lodem, bo w końcu to ICH dotyczy, to jest ciastko dla NICH, więc mówią "ja mam ciastko". (Jak dorosną POWINNI nabrać trochę szacunku dla swych partnerek. ) Dziewczyny też się chwalą (pod warunkiem, że mają czym) że mają zajebistych partnerów, tylko tu kwestia komu się chwalić, żeby jakaś paniusia krzywo nie patrzyła. Akurat jeśli chodzi o gimnazja to słyszałam, że z roku na rok jest coraz większa demoralizacja młodych siks - u córki znajomych jest np. taka elita, która wręcz sama jej proponuje, aby przeleciała jakiegoś faceta, te które się jebią mają tam prestiż (tylko w elicie oczywiście)

Gość a ja jestem facio
i lubie robic minetke za to nie przepadam jak laska mi robi loda :D